Προσιτό Android tablet 7 ιντσών από την HP

Με τεχνολογία Beats Audio.

Μετά από μια μικρή αποχή από την αγορά των φορητών συσκευών, η HP επιστρέφει στον στίβο με το πρώτο της Android tablet. Η τελευταία απόπειρα της εταιρείας με το webOS εξάλλου δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία… Με το Slate 7 ωστόσο, η HP φιλοδοξεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος, προσφέροντας μια ιδιαίτερα προσιτή συσκευή με ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όπως προδίδει το όνομά του, το HP Slate 7 διαθέτει οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1024x600

pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A9 στα 1,6GHz, 1GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 8GB (επεκτάσιμο μέσω καρτών microSD), Wi-Fi, Bluetooth, κάμερες 3MP στην πίσω πλευρά και VGA στην πρόσοψη, καθώς και τεχνολογία Beats Audio.

Πρακτικά, η συσκευή τρέχει την stock έκδοση του Android 4.1, μόνο που η HP «πείραξε» ελάχιστα το λειτουργικό σύστημα για να ενσωματώσει τα HP ePrint και Beats Audio, ούτως ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες τους και άλλες εφαρμογές. Το Slate 7 έχει πάχος 10,7 χιλιοστά και η μπαταρία του, σύμφωνα με την εταιρεία, επαρκεί για πέντε ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Όσο για το κόστος του, θα πωλείται στην αγορά των Η.Π.Α. στην τιμή των $169,99 όταν με το καλό κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα