Κάμερα 12 megapixel στον διάδοχο του iPhone 5;

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Tinhte.vn από το Βιετνάμ.

Το επόμενο iPhone της Apple θα διαθέτει κάμερα 12 megapixel με βελτιωμένη νυχτερινή λήψη, σύμφωνα με το Tinhte.vn του Βιετνάμ. Οι περισσότερες αναφορές μέχρι σήμερα, υποστηρίζουν ότι η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο iPhone αυτό το καλοκαίρι,

διατηρώντας το ίδιο design με το iPhone 5 αλλά ενσωματώνοντας καλύτερη κάμερα και επεξεργαστή.

Το Tinhte.vn υποστηρίζει ότι όλες οι πληροφορίες του προέρχονται από έναν προμηθευτή καμερών για το iPhone, ωστόσο δεν διευκρινίζει το πώς η νέα 12 megapixel κάμερα θα καταφέρνει να βγάζει καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες. Προφανώς η Apple θα χρησιμοποιήσει έναν νέο, ειδικά παραμετροποιημένο φακό, σε συνδυασμό ίσως με καλύτερη software επεξεργασία των λήψεων από το νέο iOS 7.

Εφόσον η Apple παρουσιάσει φέτος ένα «S» μοντέλο, η μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερα ακούγεται πολύ πιθανή προσθήκη. Όπως επισημαίνει εύστοχα η ιστοσελίδα MacRumors, η Apple βελτιώνει την ποιότητα της κάμερας σε κάθε γενιά iPhone –ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία τονίζει ιδιαίτερα στις διαφημιστές καμπάνιες των smartphones της. Για παράδειγμα παρόλο που το iPhone 5 χρησιμοποίησε τον ίδιο αισθητήρα με το iPhone 4S, η ειδική επίστρωση ζαφειριού βελτίωσε την καθαρότητα των λήψεων, σύμφωνα με την εταιρεία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Tinhte.vn έχει αποδειχθεί στο παρελθόν αξιόπιστο, αφού παρουσίασε φωτογραφίες των επανασχεδιασμένων EarPods και του iPod Touch τέταρτης γενιάς πριν τις επίσημες ανακοινώσεις της Apple. Επειδή όμως η Apple μας έχει εκπλήξει αρκετές φορές στο παρελθόν, έχε στο μυαλό σου πως όλα τα παραπάνω θα παραμείνουν απλώς φήμες, μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής από τον Tim Cook και την παρέα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα