PlayStation Plus Update: 17/4/2013

Hitman: Absolution και Catherine στο PS3, Sine Mora στο PS Vita.

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τα πέντε games που θα προστεθούν στην Instant Game Collection της υπηρεσίας PlayStation Plus τον επόμενο μήνα. Έτσι λοιπόν από την 1η Μαΐου

και για τέσσερις εβδομάδες περίπου οι κάτοχοι PS3 θα αποκτήσουν πρόσβαση εντελώς δωρεάν στα Hitman: Absolution, Catherine και Malicious. Η τελευταία περιπέτεια του Agent 47 κυκλοφόρησε πέρυσι το Νοέμβριο και είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει τους φανατικούς φίλους της σειράς. Στον αντίποδα, το Catherine της Atlus απευθύνεται σε ένα πολύ περιορισμένο κοινό καθώς αποτελεί ένα ιδιόμορφο κράμα από Puzzle, Platform, JRPG και Survival Horror στοιχεία. Σε παρόμοιο ιαπωνικό κλίμα κινείται και το Malicious, ένα αξιόλογο Action/Hack 'n' Slash από την indie Alvion.

Για το PlayStation Vita η Sony "χαρίζει" δύο ακόμη τίτλους τα Sine Mora και το Velocity Ultra HD, οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο των shoot 'em ups. Το Velocity Ultra HD αποτελεί remake της ομώνυμης δημιουργίας και είχε κυκλοφορήσει αρχικά στην κατηγορία minis του PSN. Από την άλλη πλευρά το Sine Mora διατέθηκε αρχικά στο Xbox Live Arcade, στην πορεία όμως βρήκε το δρόμο του για τα PC (διαθέσιμο μέσω Steam) και το PS Vita τον περασμένο Noέμβριο.

Δείτε αναλυτικά τα games που θα προστεθούν στο PlayStation Plus τον Μάιο:

1/5: Hitman: Absolution, Catherine, Malicious (PS3)
8/5: Sine Mora (PS Vita)
15/5: Velocity Ultra HD (PS Vita)

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της Instant Game Collection του PlayStation Plus για τον Απρίλιο είναι τα εξής:

Okami HD, Lord of the Rings: War in the North, The Cave (PS3) έως τις 1/5
Zero Escape: Virtue's Last Reward (PS Vita) έως τις 8/5
Thomas was Alone (PS Vita) έως τις 22/5

Keywords
Τυχαία Θέματα