Έξυπνες και ενεργειακά αποδοτικές οικιακές συσκευές LG

Η εταιρεία ενισχύει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε μία εντυπωσιακή σειρά από έξυπνες, υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας οικιακές συσκευές στο πλαίσιο του LG Innovative Festival (InnoFest) 2013, το οποίο έλαβε χώρα στο Βερολίνο από τις 10 έως τις 11 Απριλίου. Την επιτυχημένη εκδήλωση επισκέφθηκαν

περισσότεροι από 300 εταιρικοί συνεργάτες της LG καθώς και άλλοι παράγοντες της αγοράς από όλη την Ευρώπη.

Οι νέες οικιακές συσκευές της LG, συμπεριλαμβανομένου του Eco-Hybrid πλυντηρίου – στεγνωτηρίου και των ψυγείων ενεργειακής κλάσης A+++, έχουν να επιδείξουν μια σειρά από καινοτομικά στοιχεία που χαρακτηρίζονται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ενισχύοντας τη γκάμα των premium και mid-end συσκευών, κατάλληλων για κάθε κομμάτι της αγοράς, η LG στοχεύει στην ενδυνάμωση της ισχυρής θέσης της παγκοσμίως και την κατάληψη της κορυφής στον τομέα των οικιακών συσκευών παγκοσμίως, έως το 2015.

«Κατά τη διαδικασία της αγοράς οικιακών συσκευών, οι ευρωπαίοι καταναλωτές αξιολογούν ιδιαίτερα την ενεργειακή εξοικονόμηση, την ευχρηστία και τον καινοτόμο σχεδιασμό», δήλωσε ο Seong-jin Jo, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα Οικιακών Συσκευών της LG. «Γνωρίζουμε ότι αυτές είναι οι βασικές τους προτεραιότητες καθώς βρισκόμαστε πάντοτε σε ανοιχτή γραμμή με τους καταναλωτές μας και παρακολουθούμε προσεκτικά τις τάσεις της βιομηχανίας έτσι ώστε να βρισκόμαστε σε απόλυτη ταύτιση με τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή».

Η LG θεωρεί το κριτήριο του καταναλωτή ως παράγοντα - κλειδί στην ικανότητά της να διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό. Ως κινητήριος μοχλός αυτής της προσπάθειας, η LG διατηρεί εργαστήρια δοκιμών για τα ψυγεία της σε Γερμανία και Ισπανία, εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης πλυντηρίων (επίσης στη Γερμανία) καθώς και εργαστήριο σχεδιασμού στο Λονδίνο. Κάθε μία από τις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις δίνει τη δυνατότητα στην LG να αναπτύσσει προϊόντα ικανά να ανταποκριθούν στις πραγματικές ανάγκες των πολυάσχολων, ευαισθητοποιημένων περιβαλλοντικά καταναλωτών. Επιπλέον, τα εργοστάσια παραγωγής όπως το εργοστάσιο της LG στην Πολωνία παράγουν συσκευές οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες και κατασκευασμένες σύμφωνα με τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς.

«Η LG ενισχύει την εικόνα της ως premium brand, ενδυναμώνοντας παράλληλα την κατηγορία των οικιακών συσκευών που απευθύνονται στο μέσο ευρωπαίο καταναλωτή. Αυτή η διττή στρατηγική αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης μας στην ευρωπαϊκή αγορά,» συμπλήρωσε ο Κος Jo.

Στη φετινή InnoFest στο Βερολίνο παρουσιάστηκαν από την LG τα νέα πλυντήρια -στεγνωτήρια Eco-Hybrid με κάδους πλύσης και στεγνώματος 12 και 8 κιλών αντίστοιχα, καθώς και στεγνωτήρια χωρητικότητας 9 κιλών. Τη στιγμή που το κόστος του νερού και του ηλεκτρικού ρεύματος αυξάνεται, τα νέα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας, όπως επιτάσσουν οι ανάγκες των ευρωπαίων καταναλωτών. Τα συμβατικά πλυντήρια - στεγνωτήρια χρησιμοποιούν ως είθισται ποσότητες νερού κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος. Τα νέα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG αντιθέτως, αποδίδουν εξαιρετικά χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης επιδόσεις κλάσης A, μέσω μιας ειδικής λειτουργίας στεγνώματος, χρησιμοποιώντας αέρα που συμπληρώνει ιδανικά τη συμβατική λειτουργία στεγνώματος. Επιπροσθέτως, οι στεγνωτήρες Eco-Hybrid της LG διαθέτουν λειτουργία Eco mode και Speed mode με την πρώτη να καταναλώνει περίπου το 50% της ενέργειας ενός συμβατικού στεγνωτήρα, ενώ η δεύτερη λειτουργία είναι κατά 30% ταχύτερη.

Τα νέα πλυντήρια - στεγνωτήρια είναι εξοπλισμένα με την αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive της LG, αποδίδοντας καλύτερες επιδόσεις στο καθάρισμα και ξεχωριστή φροντίδα ανά κατηγορία υφάσματος. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από διαφορετικές ταχύτητες κίνησης του κάδου για να αποδώσει εξειδικευμένους τρόπους πλύσης ανά κατηγορία ενδύματος, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive εξασφαλίζει λιγότερο γάριασμα και ελαχιστοποιεί το ενδεχόμενο ζημιάς στα υφάσματα.

Μαζί με τα ενεργειακά αποδοτικά πλυντήρια - στεγνωτήρια της, η LG παρουσίασε τον πρώτο ψυγειοκαταψύκτη ενεργειακής κλάσης A+++ και την πρωτοποριακή διπλή πόρτα Door-in-Door. Τα ψυγεία της LG παρέχουν στους καταναλωτές προηγμένες δυνατότητες ενεργειακής εξοικονόμησης, καθώς και ένα ιδιαίτερα πρακτικό σύστημα αποθήκευσης και πρόσβασης των τροφίμων. Η LG προσδίδει επιπλέον αξία στους ευρωπαίους καταναλωτές με εξέχοντα προϊόντα όπως τον φούρνο Charcoal Lighting Heater™, τη ρομποτική σκούπα HOM-BOT SQUARE, και τα εξοπλισμένα με TrueSteam™ πλυντήρια πιάτων.

Παρουσιάζοντας πληθώρα διαφοροποιημένων οικιακών συσκευών που διαθέτουν προηγμένες τεχνολογίες και πρωτοποριακό design σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, η LG παρέχει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα επιλογών. Ταυτόχρονα με την παρουσίαση των μοναδικών συσκευών και τεχνολογιών οικιακής χρήσης μέσω της καμπάνιας “Smart Campaign” στην Ευρώπη, η LG διευρύνει τις συνεργασίες της με τοπικούς προμηθευτές. Όλοι οι παραπάνω παράγοντες βοηθούν στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης της εταιρίας στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα