i-TECH4u – Σεπτέμβριος 2013

Το νέο τεύχος κυκλοφορεί από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Το νέο τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις. Η επιστροφή στην πραγματικότητα μετά τις διακοπές του καλοκαιριού δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως δεν πρέπει να τα βάφεις μαύρα: ξεκίνα δυναμικά τη νέα σεζόν με τα προϊόντα που συγκέντρωσε η ομάδα του i-TECH4u στο «Back to School» αφιέρωμα του τεύχους.

Επιπλέον, δες τα νέα προϊόντα

τεχνολογίας που κατάφεραν να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας στη φετινή IFA του Βερολίνου. Smartphones, phablets, tablets, Ultra HD (4Κ) τηλεοράσεις και όχι μόνο, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Διάβασε επίσης game reports για τα σημαντικότερα video games του μήνα, παρουσιάσεις hot προϊόντων και πολλά άλλα. Παράλληλα, ο νέος μας διαγωνισμός σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα tablet Google Nexus 7 32GΒ, αξίας €249, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 48 σελίδες γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet, των social networks, των gadgets και των video games και επιλεγμένη διανομή τόσο την Αθήνα όσο και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα