Νέα έκδοση του PS Vita ανακοίνωσε η Sony

15:17 9/9/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Το νέο μηχάνημα είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και με καλύτερη αυτονομία.

Θες για να χρυσώσει το χάπι στους Ιάπωνες που θα δουν το PS4 τρεις μήνες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του (δεν θα γκρινιάζουμε μόνο εμείς στην Ελλάδα), θες για να τραβήξει πάνω της όλη την προσοχή του κόσμου του gaming, η Sony αποφάσισε να ανακοινώσει μια νέα έκδοση του PS Vita

όχι στη Gamescom, αλλά σε δικό της event στην Ιαπωνία.

Το νέο PS Vita είναι σύμφωνα με την εταιρεία 15% ελαφρύτερο και 20% λεπτότερο από το πρώτο μοντέλο, ενώ η αυτονομία του είναι μεγαλύτερη κατά μία ολόκληρη ώρα. Επιπλέον, θα διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία (σε Wi-Fi έκδοση) με κόστος περίπου €145.

Αυτές ωστόσο δεν είναι και οι μοναδικές αλλαγές: η OLED δίνει τη θέση της σε μια LCD, η φόρτιση γίνεται μέσω micro-USB και διαθέτει 1GB εσωτερικής μνήμης, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να προμηθευτείς άμεσα τις ειδικές κάρτες μνήμης της Sony (που θα διατίθενται σε χαμηλότερες τιμές) για να παίξεις. Παρόλα αυτά η Sony δήλωσε ότι η παραγωγή του παλαιότερου μοντέλου προς το παρόν δεν θα σταματήσει , ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του στην Ευρώπη –υποθέτουμε θα αργήσει μερικούς μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα