Η Microsoft αποκαλύπτει το νέο Office

Διάβασε το αναλυτικό δελτίο τύπου της εταιρείας με όλα τα νέα χαρακτηριστικά.

Δελτίο Τύπου

Ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft Corp. αποκάλυψε στις 16 Ιουλίου την customer preview του νέου Microsoft Office, η οποία είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική

διεύθυνση office.com/preview. Η επόμενη έκδοση του Office διαθέτει έναν έξυπνο σχεδιασμό που λειτουργεί άψογα με αφή, γραφίδα, ποντίκι ή πληκτρολόγιο, σε όλες τις νέες συσκευές που τρέχουν Windows, συμπεριλαμβανομένων και των tablets. Το νέο Office είναι «εξωστρεφές», προσφέροντας σύγχρονους τρόπους χρήσης, από το απλό διάβασμα και τις σημειώσεις, μέχρι τις συναντήσεις και την επικοινωνία, ενώ θα φτάνει στον τελικό χρήστη μέσω μιας υπηρεσίας cloud που είναι πάντα ανανεωμένη.

«Στη Microsoft κάνουμε τολμηρά βήματα», ανέφερε ο Ballmer στη συνέντευξη τύπου στο San Francisco. «Το νέο σύγχρονο Office θα παρέχει ασύγκριτη παραγωγικότητα και ευελιξία τόσο σε ιδιώτες-καταναλωτές, όσο και σε επιχειρηματικούς πελάτες. Είναι μια υπηρεσία στο cloud και θα αξιοποιείται πλήρως όποτε συνδυάζεται με τα Windows 8».

 

Το Office στα καλύτερα του, όταν τρέχει σε Windows 8

Αφή, παντού. Το Office ανταποκρίνεται στην αφή τόσο φυσικά όσο και στο ποντίκι και στο πληκτρολόγιο. Περάστε το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη ή ακουμπήστε την για να ζουμάρετε και να διαβάσετε πιο εύκολα τα αρχεία και τις παρουσιάσεις σας. Δημιουργήστε νέο περιεχόμενο και αποκτήστε πρόσβαση σε νέες λειτουργίες μόνο με ένα άγγιγμα. Γραφή. Χρησιμοποιείστε τη γραφίδα για να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο, να κρατήσετε σημειώσεις και να έχετε πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες. Απαντήστε χειρόγραφα στα email σας και μετατρέψτε τα αυτόματα σε κείμενο. Χρησιμοποιήστε τη γραφίδα ως laser pointer όταν παρουσιάζετε. Χρωματίστε το περιεχόμενο σας και σβήστε τα λάθη με ευκολία. Νέα Windows 8 apps (εφαρμογές). Το OneNote και το Lync αποτελούν τα πρώτα νέα apps του Office, στο στυλ των Windows 8. Αυτά τα apps είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν δυνατότητα χρήσης με αφή στα tablets. Ένα νέο ακτινωτό μενού στο OneNote κάνει την πρόσβαση σε επιμέρους λειτουργίες πολύ εύκολη, μέσω αφής. Ενσωματωμένα στα Windows RT. Το Office Home and Student 2013 RT, που περιλαμβάνει νέες εκδόσεις των εφαρμογών Word, Excel, PowerPoint και OneNote, θα είναι ενσωματωμένο στις συσκευές ARM με Windows 8, συμπεριλαμβανομένων και των Microsoft Surface.

 

Το Office στο Cloud

SkyDrive. Το Office σώζει έγγραφα απευθείας στο SkyDrive, ώστε όλο το περιεχόμενό σας να είναι μόνιμα διαθέσιμο μέσω του tablet, του υπολογιστή και του τηλεφώνου σας. Τα έγγραφα σας είναι επίσης διαθέσιμα offline και συγχρονίζονται μόλις ξανασυνδεθείτε. To Office σας ακολουθεί παντού (Roaming). Με το που συνδέεστε στο Office, οι εξατομικευμένες ρυθμίσεις σας, συμπεριλαμβανομένων και των πιο πρόσφατων αρχείων σας, template ακόμα και του προσωποποιημένου λεξικού σας, σας ακολουθούν πάντα μέσω όλων σας των συσκευών. Το Office θυμάται ακόμα και που είχατε μείνει πριν το κλείσετε και σας π
Keywords
Τυχαία Θέματα