Windows 8: έρχονται στις 26 Οκτωβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του ριζικά ανανεωμένου OS άρχισε.

Βαρέθηκες να «παίζεις» με τις Consumer Preview και Release Preview εκδόσεις των Windows 8 και ανυπομονείς να εγκαταστήσεις στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή την κανονική έκδοση, χωρίς να ανησυχείς για ημερομηνίες λήξης; Θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή άλλους τρεις μήνες, καθώς η κυκλοφορία των Windows 8 «κλείδωσε» για τις 26 Οκτωβρίου

του 2012. Η ανακοίνωση έγινε από τον Steven Sinofsky, στο πλαίσιο του Annual Sales Meeting της εταιρείας και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκε και στο επίσημο blog των Windows.

Στις 26 Οκτωβρίου (ημέρα Παρασκευή), λοιπόν, τα Windows 8 θα είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες, είτε επιλέξουν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους, είτε αγοράζουν καινούριο PC. Επιπλέον, τα Windows 8 θα είναι το πιο προσιτό λειτουργικό σύστημα της Microsoft (ειδικά στην περίπτωση της αναβάθμισης). Φαίνεται πως μ’ αυτό τον τρόπο η Microsoft θέλει να δώσει κίνητρο στους καταναλωτές να «ξεκολλήσουν» απ’ τα απαρχαιωμένα Windows XP, που βρίσκονται εγκατεστημένα σε εκατομμύρια ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα