Φρέσκιες πληροφορίες για το Nokia EOS

Η συσκευή που αναμένεται να φέρει την κάμερα PureView του 808 στα Windows Phone.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο smartphone της Nokia αποκάλυψε η ιστοσελίδα MyNokiaBlog. Η συσκευή με την κωδική ονομασία EOS αναμένεται να φέρει την τεχνολογία της PureView από το Nokia 808 Pureview στα Windows

Phone 8.

Σύμφωνα με πηγή εντός της Nokia, οι Φινλανδοί αυτή τη στιγμή δοκιμάζουν δύο διαφορετικές εκδόσεις του EOS: μια με διπύρηνο και μια με τετραπύρηνο επεξεργαστή. Μάλιστα η τετραπύρηνη έκδοση είναι βασισμένη στο πανίσχυρο SoC Snapdragon 800 της Qualcomm –ωστόσο το πιο πιθανό είναι η εταιρεία να καταλήξει στο διπύρηνο μοντέλο, λόγω μη ικανοποιητικής αυτονομίας του τετραπύρηνου.

Η μπαταρία, με βάση πάντα το άρθρο του MyNokiaBlog, αναμένεται να έχει χωρητικότητα 2.000mAh, ενώ ο αισθητήρας θα μοιάζει πολύ με τον 41 megapixel αισθητήρα που συναντήσαμε στο 808 PureView. Θα διαθέτει τόσο LED όσο και Xenon φλας και η Nokia τεστάρει επίσης την εγγραφή 2Κ και 4Κ –κάτι που είναι μάλλον απίθανο βέβαια να δούμε στο τελικό προϊόν.

Η οθόνη του Nokia EOS θα είναι κατά πάσα πιθανότητα AMOLED με ανάλυση 1280x768 pixels, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν στοιχεία για την διαγώνιό της. Το αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, θα το διαπιστώσουμε προφανώς σε λίγους μήνες από τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα