Google Transit- "Πρεμιέρα στην Αθήνα"

Με μεγάλη επιτυχία και θερμή υποδοχή του επιβατικού κοινού ολοκληρώθηκαν χθες οι εκπλήξεις που ετοίμασε για το κοινό η Google.

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία και θερμή υποδοχή του επιβατικού κοινού ολοκληρώθηκαν χθες οι εκπλήξεις που ετοίμασε για το κοινό η Google.

Με μεγάλη επιτυχία και θερμή υποδοχή του επιβατικού κοινού ολοκληρώθηκαν χθες οι εκπλήξεις που ετοίμασε για το κοινό η Google για να υποδεχτεί

το Google Transit στην Αθήνα.

Στη γιορτινή αυτή «πρεμιέρα» του Google Transit για την Αθήνα, η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν μεγάλος. Η Google με μία σειρά ενεργειών έδωσε μία ευχάριστη νότα στις καθημερινές διαδρομές του κοινού.

Μπαλόνια, mascots, Google δώρα, infopoints, photobooth, αστικές συγκοινωνίες «ντυμένες» Google και ένα ενθουσιώδες κοινό ήταν η συνταγή της επιτυχίας για την πρεμιέρα του Google Τransit.

Η εφαρμογή Google Transit, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) και στόχο έχει να διευκολύνει την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, βοηθώντας το επιβατικό κοινό αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας να βρουν και να επιλέξουν την καλύτερη διαδρομή με τη χρήση αστικών συγκοινωνιών (λεωφορείο, μετρό, ηλεκτρικός, τρόλεϊ, τραμ, προαστιακός).

Η πληροφόρηση Transit είναι διαθέσιμη δωρεάν στη διεύθυνση maps.google.gr/transitathens, ενώ είναι προσβάσιμη τόσο στους Χάρτες της Google στο διαδίκτυο, όσο και στην εφαρμογή Χαρτών της Google για κινητά.

Keywords
Τυχαία Θέματα