Λείπει η γάτα…

Τα καλύτερα ποντίκια που κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην ελληνική αγορά πιάστηκαν στη... «φάκα» του i-TECH4u.

Τα καλύτερα ποντίκια που κυκλοφορούσαν ελεύθερα στην ελληνική αγορά πιάστηκαν στη... «φάκα» του i-TECH4u.

LG LSM-100

Έχουμε δει απλά ποντίκια, ασύρματα ποντίκια, ποντίκια με αυτονομία τριών ετών, ποντίκια με multi-touch επιφάνειες αφής… Ήρθε η ώρα για ένα ποντίκι με ενσωματωμένο scanner. Το LG LSM-100 είναι ενσύρματο –δυστυχώς προς το παρόν δεν θα γλιτώσεις το καλώδιο– και το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσεις τη σάρωση είναι να πατήσεις το ειδικό πλήκτρο που βρίσκεται

στο σώμα του.

Διάθεση LG Electronics, 801-11-200900, www.lg.com/gr Τιμή €99

LOGITECH G300

Σχεδιασμένο για τους φανατικούς των video games, το G300 διαθέτει εννέα προγραμματιζόμενα πλήκτρα, στα οποία μπορείς να αντιστοιχήσεις εντολές απ’ το πληκτρολόγιο. Ακόμη, το Logitech G300 μπορεί να αποθηκεύσει έως και τρία διαφορετικά προφίλ παιχνιδιών ή παικτών στην μνήμη του, για να το χρησιμοποιείς ακόμα και χωρίς ειδικό λογισμικό ή χωρίς σετάρισμα όταν το συνδέεις σε άλλο PC.

Διάθεση Logitech, 210-6774512, www.logitech.com Τιμή €40

MICROSOFT EXPRESS
Παρότι ενσύρματο, το Microsoft Express δεν παύει να είναι ένα απ’ τα πιο στιλάτα ποντίκια που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός του συνοδεύεται απ’ την τεχνολογία BlueTrack της Microsoft, που σου επιτρέπει να το χρησιμοποιήσεις σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Θα το βρεις σε πέντε σούπερ χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.

Διάθεση Microsoft, 211-1206000, www.microsoft.com Τιμή €16

STAR TECH JC3500

Λεπτό για να χωράει άνετα στην τσάντα του laptop σου, ασύρματο και σε πραγματικά προσιτή τιμή, το συγκεκριμένο mouse δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολύ ακριβότερα μοντέλα. Η τεχνολογία Tilt Wheel παρέχει δυνατότητα κίνησης τεσσάρων κατευθύνσεων, ενώ το USB dongle είναι τόσο μικρό που θα ξεχνάς ότι βρίσκεται συνδεδεμένο στον υπολογιστή σου.

Διάθεση EasyBuyWorld, 211-7504353, www.ebw.gr Τιμή €15

RACING OPTICAL MOUSE

Στην περίπτωση του Racing Optical Mouse, δεν θα σου αραδιάσουμε πολυάριθμα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά –και να θέλαμε δηλαδή, δεν έχει. Καταφέρνει όμως να ξεχωρίσει λόγω του ότι είναι φτιαγμένο να μοιάζει με αγωνιστικό αυτοκίνητο. Κατά τα άλλα, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός τυπικού οπτικού mouse και είναι πολύ εργονομικό.

Διάθεση Gadget-shop.gr, 25210-27141, www.gadget-shop.gr Τιμή €12,90

APPLE MAGIC MOUSE

Η αλλιώς το απόλυτο mouse για χρήστες Mac, που είχε παράλληλα την τιμή να είναι το πρώτο multi-touch mouse του κόσμου (και μετά ακολούθησε η Microsoft). Το Magic Mouse συνδέεται ασύρματα με τον Mac σου μέσω Bluetooth και υποστηρίζει χειρισμό με gestures στην επιφάνειά του. Επιπλέον, αξιοποιώντας την τεχνολογία laser, υπόσχεται ότι ο κέρσορας θα ακολουθεί με ακρίβεια κάθε σου κίνηση.

Διάθεση Golden-i, 210-6895555, www.golden-i.gr Τιμή €77

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα