Spy Gadgets

Κρύβεις μέσα σου έναν κατάσκοπο; Η αγαπημένη σου ταινία είναι η Υπολοχαγός Νατάσσα; Τότε αυτά τα gadgets θα σε ενθουσιάσουν.

Κρύβεις μέσα σου έναν κατάσκοπο; Η αγαπημένη σου ταινία είναι η Υπολοχαγός Νατάσσα; Τότε τα gadgets που ακολουθούν θα σε ενθουσιάσουν.

 

WOWWEE ROVIO

Ή αλλιώς, το ρομπότ-κατάσκοπος. Πρόκειται για μια φορητή webcam που μπορείς να ελέγχεις μέσω Wi-Fi, η οποία σου δίνει εικόνα

και ήχο από το περιβάλλον στο οποίο είναι τοποθετημένη. Ο χειρισμός της γίνεται μέσω PC, Mac, smartphone κ.λπ., ενώ έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις μια συγκεκριμένη περίμετρο στο χώρο εντός της οποίας θέλεις να κινείται –κι όταν η μπαταρία της κοντεύει να εξαντληθεί, επιστρέφει αυτόματα στη βάση της για φόρτιση.

Διάθεση Pixmania, 210-9696417, www.pixmania.gr Τιμή €189

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟΪ 4GB

Ένα από τα gadgets που πάντα θαύμαζες στις ταινίες του James Bond, τώρα μπορεί να γίνει δικό σου με κόστος ελάχιστα μεγαλύτερο των €50. Αυτό το σπορ, αδιάβροχο κατασκοπευτικό ρολόι διαθέτει μικρόφωνο και κάμερα που μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη φωτογραφιών και βίντεο ενώ διαθέτει και 4GB εσωτερικής μνήμης για την αποθήκευσή τους. Όταν γεμίσει, αντιγράφεις τα αρχεία στον υπολογιστή σου μέσω USB.

Διάθεση Gadget-shop.gr, 25210-27141, www.gadget-shop.gr Τιμή €59,90

SOMIKRON SPY PEN

Μοιάζει με στυλό… και είναι. Μόνο που εκτός απ’ το να γράφεις, χάρη στην ενσωματωμένη του κάμερα μπορείς να τραβήξεις βίντεο ανάλυσης VGA, που αποθηκεύεται στην εσωτερική μνήμη των 2GB. Η επαναφορτιζόμενη (μέσω USB) μπαταρία του θα αντέξει για περίπου μια ώρα συνεχούς εγγραφής και η ενεργοποίηση της κάμερας γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Διάθεση SavelTrade, 211-7700351, www.car-gadgets.gr Τιμή €49

GOWIRELESS ΒΙΟΝΙΚΟ ΑΥΤΙ

Μπορεί να μοιάζει με δορυφορικό πιάτο, όμως η συσκευή της GoWireless έχει φτιαχτεί για να σε βοηθήσει να ακούς καλύτερα –κάτι σαν τα μεγάλα αυτιά του «Κακού Λύκου». Φορώντας τα ακουστικά θα μπορέσεις να ακούσεις ήχους χαμηλής έντασης σε απόσταση είκοσι-τριάντα μέτρων και υψηλής έντασης σε απόσταση εκατό μέτρων. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο κιάλι και ικανότητα ψηφιακής εγγραφής ήχου.

Διάθεση Plus3.gr, 210-9576888, www.plus3.gr Τιμή €55

ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΜΠΡΕΛΟΚ TD6

Αν πάλι δεν συνηθίζεις να κουβαλάς μαζί σου στυλό, πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην κρυφή κάμερα-μπρελόκ του e-shop.gr –γιατί κλειδιά είμαστε βέβαιοι ότι έχεις συνέχεια μαζί σου. Η κάμερά του μπορεί να καταγράψει βίντεο ανάλυσης VGA και φωτογραφίες JPG και υποστηρίζει κάρτες microSD χωρητικότητας έως 16GB. Συνδέεται στον υπολογιστή σου μέσω USB και η μπαταρία του είναι επαναφορτιζόμενη.

Διάθεση e-shop.gr, 211-5000500, www.e-shop.gr Τιμή €29,95

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U