Baladeur.gr

Εμπειρίες ζωής, σε συσκευασία δώρου.

Δελτίο Τύπου

Τα καλύτερα δώρα σήμερα είναι η χαρά, ο έρωτας και οι όμορφες στιγμές. Μπες στο Baladeur.gr και θα τα βρεις όλα σε συσκευασία δώρου! Βόλτες με αερόστατο, Οδήγηση Rally, Πτήσεις πάνω από την Αθήνα με αεροπλάνα και ελικόπτερα, Ιππασία, Rafting, Αποδράσεις, Weekends και Χιλιάδες άλλες εμπειρίες από €5, με άμεση παράδοση πανελλαδικά.

Στις

φετινές εορταστικές σου αγορές, ξεχώρισε αγοράζοντας Δώρα Baladeur. Αντί να κάνεις τα συνηθισμένα δώρα, χάρισε εμπειρίες σε συσκευασία δώρου, για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, το φίλο και το συνεργάτη.

Μπορείς να παραγγείλεις εύκολα και γρήγορα τηλεφωνικώς, online ή και επί τόπου στην έδρα της εταιρείας. Επιλέγεις τα δώρα που σου αρέσουν στη συσκευασία που επιθυμείς και αν θέλεις γράφεις ευχή στην ευχετήρια κάρτα που συνοδεύει κάθε δώρο. Εξοφλείς με ασφάλεια και με όποιον τρόπο σε διευκολύνει, επιλέγοντας έναν από τους εξής τρόπους: “Αντικαταβολή” (πληρώνετε στο courier), “Μετρητοίς στην έδρα μας”, “Με κατάθεση σε τράπεζα”, “Με πιστωτική κάρτα on-line”. Η εταιρεία αποστέλλει το δώρο εμπειρίας αυθημερόν με e-mail (όταν δεν θέλεις συσκευασία) ή την επόμενη ημέρα με courier πανελλαδικά, ενώ υπάρχει πάντα η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα του Baladeur.gr στη Γλυφάδα.

Πώς αξιοποιούνται; Ο αποδέκτης του δώρου σου έχει τη δυνατότητα να απολαύσει την εμπειρία που του έκανες δώρο είτε άμεσα, είτε οποιαδήποτε στιγμή σε διάστημα εννιά μηνών! Στις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο, βλέπει πώς μπορεί να κλείσει το ραντεβού για την εμπειρία του.

 

Γιατί όμως να προτιμήσεις Δώρα Baladeur;

Είναι οι πρωτοπόροι στην Ελλάδα, από το 2005Έχουν τη μεγαλύτερη ποικιλίαΈχουν τις καλύτερες τιμές με εγγύησηΈχουν φυσική παρουσία, με κατάστημα στη ΓλυφάδαΈχουν επώνυμες συνεργασίες κατά αποκλειστικότηταΠροσφέρουν εκατό τοις εκατό ασφάλεια συναλλαγών, με άμεση αποστολή και προσωπικό μήνυμα
Keywords
Τυχαία Θέματα