Samsung Notebook 9 Series

Η λέξη «φορητός» αποκτά άλλη διάσταση με το νέο notebook της Samsung.

Όταν έρθει η στιγμή που θα πιάσεις το «αεροδυναμικό» Samsung Notebook Series 9 στα χέρια σου, θα καταλάβεις γιατί θεωρούμε πως είναι το πιο σέξι laptop του

σήμερα –που εκτός από απίστευτα ελκυστικό, είναι ταυτόχρονα και πολύ ισχυρό για την κατηγορία του. Εφοδιασμένο με έναν τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Intel Core i5 και 4 GB DDR3 μνήμη RAM, το Series 9 προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις τόσο σε απαιτητικές εργασίες, όπως για παράδειγμα επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο, όσο και στην αναπαραγωγή multimedia υλικού, ενώ θα ικανοποιήσει ακόμα και τους gamers.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει οι μικρές διαστάσεις να συνεπάγονται περιορισμούς στη συνδεσιμότητα. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση του Samsung, αφού στο σώμα του θα βρεις θύρες USB 2.0, USB 3.0, Ethernet αλλά και HDMI, για να μπορείς να το συνδέσεις πανεύκολα στην HD τηλεόρασή σου. Επιπλέον, διαθέτει Wi-Fi, HD webcam ανάλυσης 1.3MP, είναι σχεδόν αθόρυβο και δεν ανεβάζει θερμοκρασία κατά την χρήση του. Όσο για την αυτονομία, η εταιρεία υπόσχεται πως με φόρτιση θα παραμείνει ενεργό για έως και επτά ώρες. Κορυφή.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με διπλάσια φωτεινότητα απ’ τις τυπικές οθόνες φορητών υπολογιστών της κατηγορίας, δεκαέξι εκατομμύρια χρώματα και υψηλή αναλογία αντίθεσης, η «δεκατριάρα» SuperBright Plus οθόνη του Samsung είναι ιδανική για κινηματογραφόφιλους και gamers.

 

SOLID STATE ΔΙΣΚΟΣ

Ο solid state δίσκος (SSD) των 128GB θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα τα αρνητικά των σκληρών δίσκων (HDD), αφού η εκκίνηση του υπολογιστή γίνεται 60% ταχύτερα, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και τα δεδομένα σου είναι πιο ασφαλή.

 

ΣΩΜΑ ΑΠΟ DURALUMIN

Το Notebook Series 9 της Samsung δεν είναι ακόμα ένα λεπτό laptop… Βλέπεις το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό κράμα αλουμινίου ονόματι Duralumin –υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή αεροσκαφών. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει πολύ υψηλή αντοχή, με ασυναγώνιστα χαμηλό βάρος.

 

TRACKPAD ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΦΗΣ

Το trackpad που βρίσκεται κάτω απ’ το ευρύχωρο και άνετο πληκτρολόγιο εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις ικανότητες πολλαπλής αφής των Windows 7, υποστηρίζοντας είκοσι μία διαφορετικές κινήσεις. Η γυάλινη επίστρωση καθιστά την χρήση του απολαυστική, ενώ παράλληλα παρέχει εξαιρετική ακρίβεια.

 

Διάθεση Samsung Electronics Hellas, 213-0163800, www.samsung.com/gr Τιμή €1.349

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SERIES 9 NP900X3A-B01GR

Επεξεργαστής Intel Core i5 2467M, 1.6 GHzΟθόνη 13,3” SuperBright+, 1366x768 pixelsΚάρτα γραφικών Ενσωματωμένη Intel HD Graphics 3000Μνήμη RAM 4GB DDR3Αποθήκευση Solid state δίσκος 128 GBΣυνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11b/g/n, Ethernet, Bluetooth 3.0, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, HDMI, αναγνώστης καρτών microSDΛειτουργικό σύστημα Windows 7 Home Premium (64-bit)Διαστάσεις 32,85x22,7x1,63 εκ.Βάρος 1,31 κ.

Η λέξη «φορητός» αποκτά άλ

Keywords
Τυχαία Θέματα