H Κωτσόβολος λέει… ΝΑΙ στις γιορτές

13:16 1/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Η εορταστική περίοδος πλησιάζει και η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, μας βάζει και φέτος στο πνεύμα των Χριστουγέννων, λέγοντας ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Χάρη στις μοναδικές, απίστευτα χαμηλές τιμές της Κωτσόβολος τις καλύτερες γιορτές θα κάνει και ο γνωστός Τσιγκούνης των Χριστουγέννων που είναι και το κεντρικό πρόσωπο της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας.

Οι μοναδικές προσφορές
κάνουν ακόμα και τον τσιγκούνη να λέει ΝΑΙ στις γιορτές και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να καλύψουν τις χριστουγεννιάτικες - και όχι μόνο – ανάγκες τους με ακόμα λιγότερα χρήματα και με απεριόριστες δυνατότητες πληρωμής.

Θέλοντας να σταθεί δίπλα σε όλους τους καταναλωτές και να εξαφανίσει μια και καλή τους… «καλικάντζαρους» των υψηλών τιμών, η αλυσίδα Κωτσόβολος στολίζει όλα της τα καταστήματα και χαμηλώνει ακόμα περισσότερο τις τιμές, σε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας! Επιπλέον προσφέρει μία πραγματικά συναρπαστική εμπειρία αγορών με μοναδικές προσφορές και άριστη εξυπηρέτηση.

Μερικές από τις μοναδικές αυτές προσφορές που θα «κλέψουν την παράσταση» τα φετινά Χριστούγεννα είναι οι ακόλουθες:

· TV LG LED 42’’, FULL HD € 349
· TV PHILIPS 32” LED, 100 Hertz € 259
· TV LG 3D 47’’, FULL HD € 799
· HOME CINEMA LG € 199
· ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ PANASONIC, 14,1 ΜPIXELS € 99
· ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ LG, 8KGS € 399
· ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ INDESIT, 6KGS € 249
· ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ BOSCH, A+ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΛΑΣΗΣ € 555
· LAPTOP DELL, INTEL CORE i3-2330M, ΜΝΗΜΗ 3GB € 469

Με αφορμή την εορταστική περίοδο, ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, κ. Κώστας Στράτης, δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα μία περίοδος όπου οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να διακατέχονται από ένα αίσθημα χαράς και ευτυχίας κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερα, ειδικά στις εποχές που ζούμε.

Η Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, στέκεται και στη γιορτινή περίοδο δυναμικά και αποτελεσματικά δίπλα στους καταναλωτές, με απίστευτα χαμηλές τιμές και άψογες υπηρεσίες. Έτσι λέμε…ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, και συνεχίζουμε να δημιουργούμε ειλικρινείς και ουσιαστικές σχέσεις ζωής με τους καταναλωτές. Εύχομαι σε όλους, Καλές Γιορτές και καλές αγορές»!

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα