40 δισεκατομμύρια downloads από το App Store της Apple

17:04 8/1/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Διαθέτει πλέον πάνω από 775 χιλιάδες εφαρμογές.

Σαράντα ολόκληρα δισεκατομμύρια εφαρμογές έχουν κατεβάσει οι κάτοχοι iOS συσκευών από το App Store, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Apple. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για μοναδικά downloads –δηλαδή ο αριθμός δεν περιλαμβάνει εφαρμογές που έχουν διαγράψει και κατεβάσει εκ νέου οι χρήστες ή αναβαθμίσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι περίπου τα μισά από αυτά τα downloads, πραγματοποιήθηκαν εντός του 2012, μιας και μόλις τον Μάρτιο του περασμένου έτους η εταιρεία ανακοίνωνε ότι ξεπέρασε τα 25 δισεκατομμύρια downloads. Μόνο τον Δεκέμβριο του 2012, οι κάτοχοι iOS συσκευών κατέβασαν 2 δισεκατομμύρια εφαρμογές! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί στο App Store, ενώ οι developers της πλατφόρμας έχουν κερδίσει περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα.

Συνολικά, το App Store αυτή τη στιγμή διαθέτει 775 χιλιάδες εφαρμογές. 300 χιλιάδες από αυτές τις εφαρμογές είναι σχεδιασμένες ειδικά για το iPad –ένας αριθμός που μέχρι στιγμής δεν μπορεί να ανταγωνιστεί κανένα άλλο tablet.

Keywords
Τυχαία Θέματα