«2 σε 1» Bay Trail-T laptops/tablets στα $399 υπόσχεται η Intel

17:06 4/6/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Διαθέσιμα στην αγορά πριν το τέλος της χρονιάς.

Μπορεί οι πιο σκληροπυρηνικοί χρήστες να ανυπομονούν να πιάσουν στα χέρια τους μηχανήματα με τέταρτης γενιάς επεξεργαστές Core (ή αλλιώς, Haswell) της Intel, όμως η εταιρεία ανακοίνωσε στο πλαίσιο της Computex σημαντικές πληροφορίες για τα μηχανήματα που θα βασίζονται στους νέους τετραπύρηνους Atom «Bay Trail-T».

Σύμφωνα με την Intel,

οι τιμές των «2 σε 1» μηχανημάτων (laptops/tablets) που θα ενσωματώνουν τους νέας γενιάς, τετραπύρηνους Atom θα ξεκινούν από τα $399 για την αγορά των Η.Π.Α. Φυσικά μιλάμε τόσο για μηχανήματα με Android όσο και με Windows 8.1 –το λειτουργικό της Microsoft μάλιστα σε υβριδικά μηχανήματα με τέτοιο κόστος θα παρουσιάσει σίγουρα ενδιαφέρον. Η εταιρεία υπόσχεται αυτονομία που θα ξεπερνά τις 8 ώρες σε οθόνη 10,1 ιντσών κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο 1080p, 30fps.

Τα SoC Bay Trail-T θα υποστηρίζουν επίσης 4Κ βίντεο και υπόσχονται πολύ καλές επιδόσεις στα 3D γραφικά, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είναι κατασκευασμένα με λιθογραφία 22nm. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως η Intel παρουσίασε και το πρώτο της LTE modem, που θα μπορεί φυσικά να συνδυαστεί με τα νέα Atom Bay Trail-T.

Keywords
Τυχαία Θέματα