Τρία νέα Android tablets ανακοίνωσε η Toshiba

14:14 4/6/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Η σειρά Excite περιλαμβάνει μοντέλα για όλα τα γούστα –και όλες τις τσέπες.

Μια ολοκαίνουρια οικογένεια Android tablets ανακοίνωσε η Toshiba, ονόματι Excite. Η σειρά αποτελείται από τρία μοντέλα: το Excite Pure, το Excite Pro και το Excite Write.

Το

Excite Pure είναι το πιο προσιτό της παρέας –απόλυτα λογικό, αφού διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά περασμένης γενιάς. Για την ακρίβεια, το Pure έρχεται εφοδιασμένο με SoC Tegra 3 της NVIDIA, 10άρα οθόνη με ανάλυση 1280x800 pixels (που προστατεύεται με Gorilla Glass πρώτης γενιάς), ενώ η κάμερα στην πίσω πλευρά λάμπει δια της απουσίας της. Το Excite Pure με αποθηκευτικό χώρο 16GB (επεκτείνεται μέσω microSD) αναμένεται να κοστίζει στην αγορά των ΗΠΑ $300.

Ένα σκαλί πιο πάνω συναντάμε το Excite Pro. Το ισχυρότερο tablet της Toshiba βασίζεται στο σύγχρονο Tegra 4 SoC της NVIDIA και, κατά τα άλλα, διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών υψηλής ανάλυσης 2560x1600 pixels (με Gorilla Glass 2), 32GB αποθηκευτικό χώρο (και υποδοχή για microSD), κάμερα 8 megapixel και ήχο με την υπογραφή της harman/kardon. Το Excite Pro θα διατίθεται στην τιμή των $500.

Τέλος, το πιο Excite Write είναι το ακριβό μοντέλο της Toshiba (στα $600 για την ακρίβεια) και από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών διαθέτει ό,τι ακριβώς και το Pro, με την προσθήκη υποστήριξης γραφίδας. Ενσωματώνοντας τεχνολογίας της Wacom, το Write αντιλαμβάνεται 1.024 επίπεδα πίεσης και έρχεται μαζί με τις εφαρμογές TruNote και TruCapture της Toshiba.

Και τα τρία tablets αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις Η.Π.Α. τον επόμενο μήνα –καλώς εχόντων των πραγμάτων, δεν θα αργήσουμε να τα δούμε και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα