Ξεχύθηκαν στις παραλίες από νωρίς και σήμερα οι Αθηναίοι (Video)

Γεμάτες είναι και σήμερα οι παραλίες της Αττικής καθώς όσοι δεν έχουν φύγει ακόμα για διακοπές, αναζητούν ανάσες δροσιάς από τον καύσωνα.

Μπορεί οι υψηλές θερμοκρασίες να υποχωρούν από σήμερα ωστόσο οι Αθηναίοι αναζητούν καταφύγιο από τη ζέστη στις παραλίες της περιοχής από νωρίς το πρωί.

Περιορίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες, ενισχύονται οι βοριάδες

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά κυρίως

της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά.

Πιο αναλυτικά, η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φθάσει:

   α. στα βόρεια ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία και το εσωτερικό της Ηπείρου τους 37 βαθμούς Κελσίου

β. στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 37 με 39 και στη δυτική Στερεά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

γ. στα νησιά του Ιονίου, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 36 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αίθριος ο καιρός με τους ανέμους να πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος ο καιρός με ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης:

Ακρόπολη: Αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας λόγω υποχώρησης του καύσωνα

Πάτρα: «Μανούλα μου, σε σκότωσε», φώναζε το παιδί της – Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη

Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο: Δεν απειλούνται κατοικίες

Keywords
Τυχαία Θέματα