ΣΥΡΙΖΑ: «Βεντέτα» Πολάκη – Ραπανάκη για το… lifestyle και ένα άρθρο που δε δόθηκε

Άγριος καβγάς στήθηκε στα social media ανάμεσα στον διευθυντή της «Αυγής», Σπύρο Ραπανάκη, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του χανιώτη βουλευτή, το Σάββατο, κατά την πρώτη μέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που είπε πως «δε θα είναι υποψήφιος σε μια fast track και life style

διαδικασία».

Σχολιάζοντας την εν λόγω δήλωση Πολάκη στον λογαριασμό του στο Facebook, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «σεξισμό» και «ψευτοπαλικαριές», ενώ χαρακτήρισε αθλιότητες τα περί καλλιστείων, «δείχνοντας» προς τη μοναδική γυναίκα υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Έφη Αχτσίογλου.

«Είμαι βέβαιος ότι αν δεν υπήρχε γυναίκα υποψήφια οι αθλιότητες περί καλλιστείων και διαδικασιών life style δεν θα ακούγονταν. Την επόμενη ημέρα δίνεται η ευκαιρία να μπουν ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές με το λούμπεν, τον σεξισμό και τις ψευτοπαλικαριές», έγραψε.

Ο Παύλος Πολάκης τού απάντησε με οργισμένο ύφος, αναφέροντας πως οι χαρακτηρισμοί του είναι «μόνο για φτύσιμο».

«Διευθυντή της “Αυγής” αυτό άκουσες από την ομιλία μου; Τα άλλα δεν τα άκουσες; Ή απαλά δεν μπορείς να αρθρώσεις κιχ και ΤΟΛΜΑΣ να με λες λούμπεν! Εσύ, εμένα! Μόνο για φτύσιμο είναι οι χαρακτηρισμοί σου. Πράγματι είναι καιρός να μπούνε κατακόκκινες γραμμές στην δηθενιά, στη θολούρα, στον δικαιωματισμό του περιθωρίου, στα άκαπνα και ακίνδυνα κομ ιλ φω, ανασηκωμένα φρυδάκια νομίζουν πως είναι ο ορισμός της αριστεράς», απάντησε.

Αν η κόντρα μεταξύ Ραπανάκη και Πολάκη άρχισε όταν ο Παύλος Πολάκης αρνήθηκε να δώσει άρθρο στην «Αυγή», εν αντιθέσει με τους άλλους υποψήφιους για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, τότε δεν μιλάμε για καβγά αλλά για βεντέτα…

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Κεντρική Επιτροπή επικυρώνεται ο οδικός χάρτης για την εκλογή νέου αρχηγού- Κούρσα διαδοχής για τέσσερις

Σωκράτης Φάμελλος: Έστω και καθυστερημένα καλούμαστε «να ενηλικιωθούμε»

Ταχιάος για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Εντός του 2024 θα λειτουργήσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Βεντέτα Πολάκη – Ραπανάκη,syriza, venteta polaki – rapanaki