Βενεζουέλα: O Μαδούρο ετοιμάζει ταινία και σειρά για την ζωή του Ούγκο Τσάβες

ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο δήλωσε την Δευτέρα πως η κυβέρνησή του θα προχωρήσει στην παραγωγή ταινίας και τηλεοπτικής σειράς για την ζωή του Ούγκο Τσάβες και χαρακτήρισε «καταχραστές» τους παραγωγούς της Sony Pictures, που ετοιμάζουν και αυτοί τηλεοπτική σειρά για τον πρώην ηγέτη της χώρας.

«Αποφασίσαμε να κάνουμε μια ταινία και

μια σειρά για τον Ούγκο Τσάβες που θα προέρχεται από την αυθεντική πατρίδα και ψυχή. Δεν θα έρθει μια διεθνική εταιρεία να καταστρέψει την εικόνα του δικού μας Ούγκο Τσάβες», δήλωσε ο Μαδούρο κατά την διάρκεια μιας ομιλίας που μεταδόθηκε από την κυβερνητική τηλεόραση.

Στις 4 Μαϊού η Sony Pictures επιβεβαίωσε στο Twitter πως ξεκίνησε τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά «Hugo Chavez, el comandante» και δημοσίευσε το πόστερ για την πρώοθηση της σειράς που γράφει: «η δύναμη του πάθους και το πάθος για δύναμη».

Σκηνοθέτης της ταινίας που ετοιμάζει η κυβέρνηση θα είναι ο σκηνοθέτης Roman Chalbaud και για το σενάριο θα είναι υπεύθυνος ο συγγραφέας Luis Britto Garcia.

«Εμείς έχουμε τον δικό μας αυθεντικό Τσάβες», δήλωσε ο Μαδούρο.

Στην παραγωγή της Sony Pictures, τον πρώην ηγέτη θα υποδυθεί ο Κολομβιανός ηθοποιός Andres Parra, ο οποίος υποδήθηκε και τον έμπορο ναρκωτικών Pablo Escobar στην σειρά «Escobar, El patron del mal».

ο Μαδούρο ετοιμάζει ταινία σειρά για τηνζωή του Ούγκο ΤσάβεςΜαδούροΒενεζουέλαΟύγκο ΤσάβεςσειράHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα