Βασίλης Χιώτης: Αποχωρεί από τη θέση του διευθυντή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ – Στη θέση του ο Σπύρος Μάλλης

Ο Βασίλης Χιώτης απομακρύνεται από τη διεύθυνση του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ 100,3, αν και αυτή η εξέλιξη αποσυνδέεται από τη διοίκηση, από το προχθεσινό λεκτικό ατόπημα του Βασίλη Χιώτη.

Ο Σπύρος Μάλλης θα είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ ο Βασίλης Χιώτης θα συνεχίσει την παρουσία του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Γνώστες των «εν οικω» του Ομίλου σε επικοινωνία με το topontiki.gr, νωρίτερα, υποστήριζαν, ότι η διαφαινόμενη αποχώρηση του δημοσιογράφου από το διευθυντικό πόστο δεν σχετίζεται με το προχθεσινό

περιστατικό και το ομοφοβικό- ρατσιστικό υπαινικτικό σχόλιο του Χιώτη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη στον αέρα της εκπομπής (11/10) «Μια του Νότη δυο του Χιώτη», λέγοντας ότι η αποχώρηση Χιώτη από την διεύθυνση του ραδιοσταθμού ήταν θέμα συζήτησης που είχε ανοίξει πριν από κάποιους μήνες και βρισκόταν σε εκκρεμότητα.

Αποσαφήνιζαν επίσης ότι ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στο ραδιόφωνο και ότι γίνονται συζητήσεις για να προσδιοριστεί η νέα μορφή συνεργασίας με τον Σκάι 100,3. Δεν διευκρινίστηκε αν στο νέο πλαίσιο συνεργασίας ο δημοσιογράφος θα εξακολουθήσει να αποτελεί ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Νότη Παπαδόπουλο ή θα έχει συμβουλευτικό ρόλο.

Πάντως η συγκυρία μέσα στην οποία επανήλθε το θέμα διαδοχής του προκαλεί αν μη τι άλλο αίσθηση.

Διαβάστε επίσης

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με νέα πρόσωπα και ιστορίες ο νέος κύκλος στο Alpha

Εύη Δρούτσα: Μπήκε στο fame story… έξαλλη – «Θα τα κάνω λαμπόγυαλο» (Video)

ΕΣΗΕΑ: Ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ με αφορμή τα ομοφοβικά-ρατσιστικά σχόλια σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Χιώτης, Αποχωρεί, ΣΚΑΪ –, Σπύρος Μάλλης,vasilis chiotis, apochorei, skai –, spyros mallis