Τσούκαλης για υπόθεση Μαρκέλλας: «Θα έχουμε εκπλήξεις που δεν φανταζόμαστε» - Απολογείται σήμερα η 33χρονη

ΕΛΛAΔΑ

 

Την εκτίμηση ότι η υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας θα φέρει στο φως κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας εξέφρασε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Είναι μια συγκλονιστική ιστορία, γιατί δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα και αυτό είναι αποτέλεσμα των διωκτικών αρχών. Ενδεχομένως να έχουμε εκπλήξεις που δεν τις φανταζόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά

ο Γ. Τσούκαλης.

«Φοβάμαι ότι έχουμε παρακλάδια σε παιδική πορνογραφία», πρόσθεσε.

Ο ίδιος έθεσε μια σειρά από ερωτήματα για την 33χρονη που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία στοιχειοθετώντας την άποψη του.  

«Μια κοπέλα που εκδιδόταν πώς βρέθηκε με τόσα χρήματα; Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι ξόδευε πολλά χρήματα; Και μάλιστα μετρητά;» ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής.

«Γιατί κατέστρεψε το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ της; Σίγουρα είχε κάτι να κρυψει. Δε θα τα κατέστρφε αν δεν υπήρχαν στοιχεία», κατέληξε.

Απολογείται σήμερα η 33χρονη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τη νύχτα λόγω κατάρρευσης η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη συνομιλία με τον δικηγόρο της Βασίλη Νούλεζα.

Εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

 

 

ΤσούκαληςΜαρκέλλααπαγωγήεκπλήξειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα