Τουρκία: Σοκ με άνδρα που ανέβασε στο TikTok βίντεο στο οποίο χαϊδεύει την κόρη του (Video, σκληρές εικόνες)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει στην Τουρκία βίντεο στο TikTok στο οποίο άνδρας εμφανίζεται να παρενοχλεί σεξουαλικά και να χαϊδεύει με απρεπή τρόπο την ανήλικη κόρη του.

Στο χυδαίο βίντεο, ο άνδρας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη από την αστυνομία, εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του κάτω από τα ρούχα και να περηφανεύεται για την ομορφιά της.

Ο άνδρας ανήρτησε τη Δευτέρα στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται
να χαϊδεύει το στήθος της κόρης του κάτω από τα ρούχα της. «Δόξα τω Θεώ είναι απαλή σαν κρέμα», λέει για το έφηβο κορίτσι.

"Bir Çocuğun Sesi Olmak Zorundayiz"#EldenElePaylaşalım
Hasan Tunçlar isimli ALCAK TikTok’ta çektiği bir videoda kızını TACİZ ediyor!#HasanTunçlarTutuklansın pic.twitter.com/yZe3Pc9L3x

— italyan kürdü (@italyan_kurdu) March 15, 2021

Το θύμα, ένα κορίτσι 15 ετών, ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικογένειας, καταγγέλλοντας «τα ανάρμοστα σχόλια και χειρονομίες του πατέρα προς την κόρη του».

Το βίντεο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να ζητούν τη σύλληψη του πατέρα και το κλείσιμο του TikTok.

Στην Τουρκία, η κακοποίηση των γυναικών έχει αποτελέσει άλλο ένα ζήτημα που προκαλεί πονοκεφάλους στην κυβέρνηση Ερντογάν, που προσπαθεί να βρει μια χρησή τομή.

Στις αρχές Μαρτίου το βίντεο ενός άνδρα που χτυπά την πρώην σύζυγό του στο δρόμο μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης τους είχε προκαλέσει αγανάκτηση στην κοινή γνώμη.

Οργανώσεις προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών κατηγορούν την τουρκική κυβέρνηση ότι δεν αντιμετωπίζει με αυστηρότητα τους δράστες τέτοιων εγκλημάτων.

Τουρκίακακοποίησησεξουαλική κακοποίησηTikTokHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τουρκία, Σοκ, TikTok, Video,tourkia, sok, TikTok, Video