ΘεςΓΑΛΑ: Στήριξη των σεισμοπαθών των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας

Advertorial

 

Στο πλευρό των σεισμοπαθών των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο Συνεταιρισμός ΘεςΓΑΛΑ, αποφασίζοντας να ενισχύσει με μεγάλη ποσότητα προϊόντων για τις ανάγκες των πληγέντων αναφέροντας ότι η προσφορά γίνεται το πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Η υλοποίηση αυτής της απόφασης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου από αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού,

με αποστολή ενός φορτηγού που μετέφερε είδη πρώτης ανάγκης για την  κάλυψη των προσωρινών αναγκών των σεισμοπαθών πολιτών των δύο Δήμων.

Την αποστολή συντόνιζε ο αντιπρόεδρος του ΘεςΓΑΛΑ κος Σδάνης Γεώργιος, σε συνεργασία με προσωπικό του Συνεταιρισμού. Μεταξύ άλλων παραδόθηκαν 400lt φρέσκου γάλατος, 200lt γάλα κακάο καθώς και 400τεμ. παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, 200τεμ. κρέμα βανίλια κ.α.  Την προσφορά για το Μεσοχώρι παρέλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Μεσοχωρίου κος. Λιάρος Νικόλαος ενώ για το Αμούρι, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίου Ζαρλαδάνης Ιωάννης.

Με αυτό τον τρόπο ο Συνεταιρισμός ΘεςΓΑΛΑ προσφέρει μία ανάσα ανακούφισης στους πληγέντες από τον σεισμό στην προσπάθειά τους να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή στιγμή.

 

Has video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΘεςΓΑΛΑ, Στήριξη, Δήμων Τυρνάβου, Ελασσόνας,thesgala, stirixi, dimon tyrnavou, elassonas