Το πρώτο μήνυμα του Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο: «Δεν τα παρατάω»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πάγωσε τον πλανήτη όταν κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο κι ανυπομονεί να επιστρέψει για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του στην Εθνική Δανίας στο Euro 2020.

Ο Δανός χαφ είναι σε καλή διάθεση και φρόντισε να στείλει το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο μέσω του ατζέντη και φίλου του, Μάρτιν Σουτς.

Ο εκπρόσωπος του μετέφερε τις δηλώσεις του Έρικσεν στην Gazzetta dello Sport.

«Μιλήσαμε το πρωί (σ.σ. της Κυριακής). Γελούσε και ήταν σε καλή διάθεση. Αυτό είναι αισιόδοξο. Όλοι θέλουμε να καταλάβουμε τι του συνέβη, όπως και ο ίδιος. Οι γιατροί τον υποβάλλουν σε εξονυχιστικές εξετάσεις και θα χρειαστεί χρόνο», τόνισε.

«Είναι πολύ χαρούμενος γιατί κατάλαβε πόση πολλή αγάπη δέχτηκε από όλο τον κόσμο. Ειδικά τον συγκίνησαν τα μηνύματα της Ίντερ και των φιλάθλων της. Ο Κρίστιαν δεν τα παρατά και ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του ευχαριστούν τους πάντες για την συμπαράσταση», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστεί. Έχει δίπλα του τη σύζυγό του και τους γονείς του. Θα μείνει στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, ίσως και την Τρίτη. Θέλει όμως να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του στον αγώνα με το Βέλγιο την Πέμπτη».

Christian Eriksen to Gazzetta dello Sport: "Thank you, I won't give up. I feel better now – but I want to understand what's happened. I want to say thank you all for what you did for me". Eriksen was talking to his manager who reported Chris sentences from the hospital. pic.twitter.com/anWUjcbEtP

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 13, 2021

Μια αλυσίδα ενάντια στην ανθρωποφαγία (Photo)

Kαθηγητής καρδιολογίας: «Ο Έρικσεν πέθανε και επανήλθε – Δύσκολο να ξαναπαίξει»

Aντιπρόεδρος FIFPRO Ευρώπης για Έρικσεν: Απαράδεκτη απόφαση η συνέχιση του αγώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα