«Σάββατο» το όνοµα της εφημερίδας του ιδιοκτήτη του Action24, Διονύση Παναγιωτάκη

Τον Οκτώβριο σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα η εβδομαδιαία εφημερίδα που ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Πρώτο λόγο στο εγχείρημα Παναγιωτάκη, σύμφωνα με το media.gr θα έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης (δεν αποκλείεται να αναλάβει και τη διεύθυνση της εφημερίδας), ενώ στις σελίδες της υπό έκδοση εφημερίδας θα συναντούν οι αναγνώστες τους περισσότερους συντελεστές του Action24.

Θα πρόκειται για ένα φύλλο που θα στηρίζεται ως επί το πλείστον στην άποψη και τη ρεπορταζοανάλυση.

Το έντυπο θα κυκλοφορήσει σε εντελώς διαφορετικό χαρτί από αυτό των εφημερίδων (θα μοιάζει περισσότερο με περιοδικό) και δεν θα συνοδεύεται από προσφορές. Ηδη έχει επιλεγεί και το όνομα της νέας εφημερίδας, που λέγεται «Σάββατο». Από τον τίτλο καταλαβαίνει κανείς και την ημέρα που θα κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα.

Ο στόχος του Διονύση Παναγιωτάκη είναι να μεταφέρει στο χαρτί μέρος των φανατικών τηλεθεατών του Action24. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι, εκτός από τους συντελεστές του καναλιού, δεν θα επιδιώξει να ενισχύσει το δυναμικό της εφημερίδας και με άλλα πρόσωπα, που διαθέτουν (κυρίως) εμπειρία στα έντυπα.

Νέο site από τον όμιλο των Παραπολιτικών

Τηλεόραση: Δύο τα σενάρια για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

Μένιος Φουρθιώτης: «Κονσέρβα» οι εκπομπές – Τι αναφέρει ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα