Το αβέβαιο τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα

MEDIA

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιοι-κάποιες να έχουν χάσει τον ύπνο τους για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο εάν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν η πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη». Άραγε θα πάει το Σεπτέμβρη;

Το «νέο» Mega θέλοντας να δημιουργήσει πρωινή ψυχαγωγική ζώνη τοποθέτησε τη Δανάη Μπάρκα στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Ενώ αρχικά είχε ειπωθεί πως η πρόταση για την

πρωινή εκπομπή είχε γίνει στη Βίκυ Σταυροπούλου, μητέρα της Δανάης, με την γνωστή πρωταγωνίστρια να είναι το «πρώτο βιολί» και να συνυπάρχει με τη κόρη της.

Η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα φέτος θέλησε να δοκιμαστεί και στη θέση της παρουσιάστριας και η αλήθεια είναι πως διάλεξε μια πολύ δύσκολη χρονιά, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού.

Εκ του αποτελέσματος μετά από σχεδόν έξι μήνες φαίνεται πως οι καινούργιες εκπομπές δεν είχαν πολλές πιθανότητες να αντέξουν…

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής ενώ είναι ένα φρέσκο πρόσωπο στη τηλεόραση με θετική ενέργεια, κέφι και σου φτιάχνει την διάθεση, δεν έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τα μηχανάκια τηλεθέασης να σημειώνουν χαμηλά ποσοστά καθημερινώς.

Η αλήθεια είναι όμως ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εκπομπή, η οποία δεν έχει καταφέρει να χτίσει το δικό της κοινό, ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική.

Οι ιθύνοντες του Mega όμως πιστεύουν πολύ σε αυτήν και συζητούν πως την θέλουν και την επόμενη χρονιά στο δυναμικό του καναλιού. Νωρίς, μεν, αλλά κανείς δεν ξέρει πλέον τι του ξημερώνει την επόμενη ημέρα.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» στο OPEN έκανε δηλώσεις η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε και για το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα.

«Αυτή τη στιγμή έχω 12 κορίτσια και υπάρχουν και κάποια καινούργια που τα φτιάχνω, τα προετοιμάζω. Απ’ ότι ξέρω η Δανάη θα είναι και του χρόνου στην πρωινή ζώνη. Δεν είναι ανακοινώσιμο από μένα, αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι άλλο», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου, για να προσθέσει: «Ακούγονται πράγματα για εμάς χωρίς εμάς. Και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Είναι ωραίο να συζητιέται το όνομά σου, αλλά δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε τηλεόραση».

Πάντως σε μέγα-πονοκέφαλο εξελίσσεται για το Mega, η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγω για μυστικές επαφές με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και την Μαρία Μπεκατώρου, σε περίπτωση που δεν υπογράψει συμβόλαιο για το «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1.

Με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά μέχρι το Πάσχα, λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

MegaΔανάη ΜπάρκαΒίκυ ΣταυροπούλουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα