Το Mega επέστρεψε στην κορυφή της τηλεθέασης

Με τουλάχιστον μία ποσοστιαία μονάδα διαφορά από τον ανταγωνισμό, το Mega ανακατέλαβε την πρώτη θέση τηλεθέασης με μερίδιο μια ανάσα από το 14%.

Η έκπληξη στη μάχη του ανταγωνισμού σημειώθηκε χθες από το Star το οποίο απέσπασε το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης, αν και με  έντονες διακυμάνσεις στην απόδοση του κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ιδιαιτέρως ανεβασμένες, σε σχέση με την Τετάρτη, αλλά και την αντίστοιχη μέρα της περασμένης εβδομάδας, ήταν οι αποδόσεις

των εκπομπών «Breakfast@Star», «Masterchef» και του επεισοδίου της σειράς αστυνομικού θρίλερ «Έτερος εγώ: Νέμεσις».

Με ελάχιστα διαφοροποιημένο μερίδιο ο Alpha αποτέλεσε τρίτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, με απόδοση πιο στρωτή συγκριτικά με το «αδελφό» κανάλι, Star.

Οι μεταβολές στις αποδόσεις της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και κυρίως στις προτάσεις μυθοπλασίας της βραδινής ζώνης στοίχησαν στον ΑΝΤ1 δύο ποσοστιαίες μονάδες, συγκριτικά με το μερίδιο που είχε αποκομίσει την ακριβώς προηγούμενη ημέρα. Το κανάλι του Αμαρουσίου διατηρήθηκε στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας με Star και Alpha- και τα τρία κανάλια είχε12κάρι στο κύριος τμήμα των μεριδίων τους- ήταν τέταρτο σε προτιμήσεις.

Με εξάρσεις στο διάγραμμα τηλεθέασης κατά τα διαστήματα στα οποία ήταν στον «αέρα» το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το ψυχαγωγικό «Στούντιο 4», το επεισόδιο της σειράς «Ηλέκτρα», η ελληνική ηθογραφική κωμωδία «Πρώτη φορά νονός» της Όλγας Μαλέα κα το επεισόδιο της σειράς «Η παραλία», η ΕΡΤ1 είδε το μερίδιο της να διαμορφώνεται στο 5,7% από 5% που ήταν την Τετάρτη.

Ανεπαίσθητη μεταβολή στο μερίδιο του είχε το Open, με θετικό πρόσημο, από τη μία ημέρα στην άλλη, και παρόμοια «εικόνα» είχαν Μακεδονία TV και ERT3, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen. Η ΕΡΤ2 διατηρήθηκε στην περιοχή του άσσου.

Διαβάστε επίσης:

O Ροναλντίνιο στο «Survivor» στο επεισόδιο της Κυριακής (Video)

Eurovision: Αυτοί είναι οι δυο σχολιαστές της ΕΡΤ στον φετινό διαγωνισμό (Video)

Σταμάτης Μαλέλης: «Έχω πιάσει πάτο, αλλά τα κατάφερα και ζω μια καλύτερη ζωή» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega,