Το «Dragon’s Den» από τον ΑΝΤ1 για την ελληνική επιχειρηματικότητα

Το με διακρίσεις και επιτυχίες ανα τον κόσμο τηλεπαιχνίδι «Dragon’s Den» ενεργοποιεί και τυπικά ο ΑΝΤ1 και παράλληλα μέσω του νέου για την Ελλάδα τηλεοπτικού προγράμματος,  δηλώνει τη στήριξη του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία καθώς μεταξύ άλλων το πρόγραμμα «επιβραβεύει νέες ιδέες και πραγματοποιεί όνειρα».

Το «Dragon’s Den», σε παραγωγή ΑΝΤΕΝΝΑ Studios,

λανσάρεται ως σόου επιχειρηματικών ταλέντων ιδεών, στο οποίο πέντε κριτές, καταξιωμένοι επιχειρηματίες, καλούνται να επιλέξουν πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες και να τις χρηματοδοτήσουν, ώστε να υλοποιηθούν.

Το κανάλι δίνει το περίγραμμα του σκεπτικού της εκπομπής: «Μια πατέντα, μια πολλά υποσχόμενη υπηρεσία, ένα προϊόν που χρήζει εξέλιξης, ένα καινοτόμο application, ακόμα και ένα απλό οικιακό project παρουσιάζονται στους πέντε Dragons (επενδυτές-χρηματοδότες) με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους. Οι Dragons είναι έτοιμοι να διακρίνουν τη συνταγή της επιτυχίας και να τη στηρίξουν, τόσο με το κεφάλαιο όσο και με την εμπειρία τους».

Αναλυτικότερα για την διαδικασία του τηλεπαιχνιδιού είχε «ανεβάσει» κατατοπιστικό υλικό το topontiki.gr πριν από λίγες ημέρες αλλά και σε σχετικό θέμα τον περασμένο χειμώνα.  Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα αξιοποίησης του προγράμματος για την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Διαφορά τηλεθέασης πριν από την μεγάλη «μάχη» της νέας σεζόν

«Πες τη λέξη»: Το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1 με τον Γιώργο Καραμίχο

Netflix: Αγριεύει η κόντρα με το Disney+

Keywords
Τυχαία Θέματα