Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τι λένε οι γιοι της για τη σχέση με τη μητέρα τους – «Ίσως μια μέρα να μπορέσουμε να μιλήσουμε»

Μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή του διεθνούς star system και να έχει περιουσία που εκτιμάται ότι αγγίζει τα 50 εκατομμύρια λίρες, μια καριέρα δεκαετιών στη μουσική βιομηχανία, αλλά η Μπρίτνεϊ  Σπίαρς σε μία σπάνια αναλαμπή ψυχραιμίας, παραδέχτηκε ότι πάνω από όλα τα επιτεύγματα μπαίνει η αγάπη ανάμεσα σε μία μητέρα και τον γιο της.

Γι’ αυτό πρέπει να την έχουν πονέσει πολύ τα μηνύματα θυμού που στέλνουν οι γιοι της.

Ο 16χρονος Πρίστον και ο 15χρονος Τζέιντεν διεμήνυσαν στη

μητέρα τους Μπρίτνεϊ ότι την αγαπούν και εξέφρασαν την ελπίδα ότι μια μέρα θα μπορέσουν να μιλήσουν όλοι μαζί. Οι δύο έφηβοι εξέφρασαν την προσμονή της επανένωσης με τη μητέρα τους, παρά «το συναισθηματικό τραύμα» που έχουν υποστεί και έθεσαν το ερώτημα γιατί δεν ήταν παρόντες στον γάμο της.

«Σ΄αγαπώ πολύ, εύχομαι τα καλύτερα για σένα. Το “Hold Me Closer” (το τραγούδι της με τον Έλτον Τζον) πρέπει να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή», ανέφεραν στο μήνυμά τους οι δύο έφηβοι γιοι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Τον περασμένο μήνα, η «Mail on Sunday» έγραψε ότι η 40χρονη σταρ δεν έχει δει εδώ και αρκετούς μήνες τους δύο γιους της. Ο πατέρας τους, ο πρώην χορευτής Κέβιν Φέντερλαϊν, από τον οποίο η Μπρίτνεϊ χώρισε το 2006, υποστήριξε ότι η επιθυμία των αγοριών να αποφύγουν την πολυτάραχη προσωπική ζωή της μητέρας τους ήταν τόσο έντονη που δεν ήθελαν ούτε καν να παραβρεθούν στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, τον Ιούνιο. Ωστόσο το μήνυμα των αγοριών προς την μητέρα τους δείχνει πως κάποιος άλλος λόγος υπήρχε που τα υποχρέωσε να μην παραβρεθούν στον γάμο.

Τα δύο αγόρια μιλούν για πρώτη φορά για την σχέση τους με την Μπρίτνεϊ σε ένα ντοκιμαντέρ της Ντάφνι Μπάρακ, που θα μεταδοθεί αύριο από το ITV. «Δεν υπάρχει μίσος», λέει ο Τζέιντεν, αλλά παραδέχεται ότι «θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθειες για να επουλωθούν τα τραύματα στις σχέσεις τους».

«Πιστεύω 100% ότι τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν. Αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια. Θέλω όμως να βελτιωθεί η διάθεσή της. Όταν γίνει καλύτερα πραγματικά θέλω να την ξαναδώ», λέει ο γιος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Σ’ αγαπώ πολύ, εύχομαι τα καλύτερα για σένα. Ίσως μια μέρα να μπορέσουμε να καθίσουμε κάτω και να μιλήσουμε ξανά», προσθέτει ο γιος απευθυνόμενος στη μητέρα του, μέσω του ντοκιμαντέρ.

Η απάντηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την πλευρά της απάντησε μέσω Instagram, όπου ανέφερε: «Ελπίζω τα παιδιά μου μια μέρα να καταλάβουν το σκεπτικό πίσω από τις παιχνιδιάρικες φωτογραφίες μου στο νερό, με τις οποίες αποκάλυψα τον εαυτό μου, όπως θα έκανε κάθε γυναίκα που ήταν υπό καθεστώς επιτροπείας. Στα 40 μου πλέον είμαι ελεύθερη από τα δεσμά που είχε επιβάλει η οικογένειά μου».

«Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν έχει όρια και λυπάμαι που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα… ίσως κάποτε συναντηθούμε ιδιαιτέρως για να το συζητήσουμε ανοιχτά», πρόσθεσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε επίσης:

Διαζύγιο για τον Τομ Μπρέιντι και τη Ζιζέλ Μπούντχεν; (Photos/Videos)

Μπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμαζα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου» (Video)

Γιώργος Μαζωνάκης: Το ζεϊμπέκικο της μητέρας του και η αποθέωση από το κοινό (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα