Διαφορά τηλεθέασης πριν από την μεγάλη «μάχη» της νέας σεζόν

Περίπου ένα επίπεδο πάνω βρέθηκε την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου το Mega, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, με το μερίδιο του σταθμού να έχει το λιγότερο τρείς ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από τα άλλα κανάλια.

Όμως η γενική εικόνα δεν είναι αντιπροσωπευτική- πώς άλλωστε;- αφού σε άλλους σταθμούς (πχ ΑΝΤ1) αντίστοιχες ή νέες εκπομπές θα κάνουν την εμφάνιση τους από τη Δευτέρα 5/9.

Ο Alpha

ανακτά μέρα με τη μέρα το έδαφος που είχε απωλέσει προσφάτως, το ίδιο συμβαίνει και με τον ΑΝΤ1, αλλά και το Open έκανε ένα… limit up.

Αυξητικές τάσεις καταγράφονται από τη Nielsen και για τα κανάλια της κρατικής τηλεόρασης, ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3. Οφείλονται, όπως φαίνεται και στα διαγράμματα των σταθμών, από τις αποδόσεις των απευθείας μεταδόσεων αγώνων του Eurobasket που άρχισε χθες.

Ενδεικτικά, η ΕΡΤ3 εκεί που είχε από τα μικρότερα μερίδια τηλεθέασης, χάρη στην μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Βελγίου- Γεωργίας είδε τον δείκτη της Nielsen να φθάνει ως  και  10% και εν τέλει στο «κλείσιμο» της ημέρας είδε το κομμάτι που της αναλογούσε από την πίτα τηλεθέασης να διαμορφώνεται στο 3%, βελτιωμένο κατά 50% συγκριτικά με αυτό της Τετάρτης (31/8).

Διαβάστε επίσης:

«Πες τη λέξη»: Το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1 με τον Γιώργο Καραμίχο

Netflix: Αγριεύει η κόντρα με το Disney+

«Πόρτα» στην ΕΡΤ έριξε ο Τζώνη Καλημέρης

Keywords
Τυχαία Θέματα