Την Ρωσία «δείχνει» η Κλίντον για τη διαρροή e-mail των Δημοκρατικών - Ξεκινά έρευνα το FBI

ΚΟΣΜΟΣ

Μιλώντας στο MSNBC, ο σύμβουλος της Κλίντον, Τζον Ποντέστα, κατηγόρησε τις ρωσικές υπηρεσίες ότι επιχειρούν να εμπλακούν στην εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ και ότι ευνοούν τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν έχουμε πληροφορίες γι' αυτό αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό που έχουμε είναι ένα είδος bromance (σ.σ. ανδρικής φιλίας) μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Τραμπ, κάτι που δείχνει και αυτή η διαρροή» είπε ο Ποντέστα.

Ο Τραμπ απέρριψε τους ισχυρισμούς, με μήνυμά του στο Twitter.

Τα

19.000 email που διέρευσαν από τα Wikileaks δείχνουν ότι επεδίωκε να υπονομεύσει την υποψηφιότητα του Μπέρνι Σάντερς για το χρίσμα των Δημοκρατικών, υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.

Η διαρροή έχει προκαλέσει αναταραχή στο Δημοκρατικό Κόμμα, καθώς τα email δείχνουν ότι η Εθνική Δημοκρατική Επιτροπή, το διοικητικό όργανο του Δημοκρατικού κόμματος, ευνόησε την Χίλαρι Κλίντον κατά τη κούρσα του προκριματικών.

Σε ανακοίνωσή του, το FBI αναφέρει ότι ξεκινά έρευνα για την υποκλοπή, λέγοντας ότι λαμβάνει το περιστατικό σοβαρά υπόψη. «Το FBI θα συνεχίσει να ερευνά και να φέρνει προ των ευθυνών τους, αυτούς που απειλούν τον κυβερνοχώρο».

ΡωσίαΚλίντονδιαρροή e-mailHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα