Τηλεθέαση: Το δελτίο ειδήσεων που προτίμησαν οι τηλεθεατές – Η αλλαγή στην ώρα μετάδοσης

Πρωτιά κατέγραψε την Πέμπτη 3 Ιουνίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το ΑΝΤ1 NEWS κυριάρχησε όλων των δελτίων, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, και κατέκτησε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέσο όρο 16%.

Οι

υψηλότερες επιδόσεις του καταγράφηκαν στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό σημείωσε 26,1%, ενώ στους άνδρες η τηλεθέαση έφτασε μέχρι 25,6%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τον Μάιο, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό 18-54, συγκριτικά με τα υπόλοιπα δελτία ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, με ποσοστό 12,8%.

Αλλάζει η ώρα μετάδοσης

Κατά τη διάρκεια του ΕURO 2020 (12 Ιουνίου έως και 3 Ιουλίου), το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται στις 18:00. Από τις 6 Ιουλίου, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων θα επιστρέψει στις 18:50.

Πρωτιά για τον «Ήλιο» με νέο ρεκόρ σεζόν

Νέο ρεκόρ από την αρχή της σεζόν κατέγραψε ο «Ήλιος» την Πέμπτη 3 Ιουνίου, κόβοντας πρώτος το νήμα της τηλεθέασης.

Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 ήταν πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της στο κοινό 18-54, με ποσοστό 22,4%. Η σειρά σημείωσε για άλλη μία φορά υψηλά ποσοστά στις γυναίκες φτάνοντας μέχρι και το 33,3%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό ο «Ήλιος» άγγιξε το 22,9%! Τον «Ήλιο» παρακολούθησαν χθες έστω και για 1’ λεπτό 1.186.519 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού.

ΕΣΗΕΑ: Οι δημοσιογράφοι απεργούν στις 10 Ιουνίου

ΕΡΤ: Ποιοι ηθοποιοί χαιρετάνε… τον πλάτανο (Video)

Τηλεόραση: Τέλος Ιουνίου ρίχνει αυλαία το «Στην Υγεία μας ρε παιδιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα