Τι κατέθεσε η μητέρα της Άννυ στον ανακριτή

ΕΛΛAΔΑ

Με ένα τετρασέλιδο υπόμνημα απολογήθηκε η Ντιμιτρίνα Μπορίσοβα στον ανακριτή που οδηγήθηκε το μεσημέρι λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου».

Στο υπόμνημα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες από την πρώτη μέρα που άφησε το παιδί στον 27χρονο σύζυγό της έως και τη μέρα της σύλληψης του για την αποτρόπαια δολοφονία του παιδιού.

Στο υπόμνημα της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ψάχναμε το παιδί μαζί με τον πατέρα της και εγώ δεν ήξερα τη μία και πραγματική αλήθεια, ό,τι αυτός δηλαδή είχε σκοτώσει και κατακρεουργήσει το παιδί μου.

Πρέπει

να το πάρω απόφαση ό,τι το παιδί μου δε ζει και να αφήσω ελεύθερο τον εαυτό μου να το θρηνήσω και να βγάλω από μέσα μου το θυμό που έχω για τον φονιά του.

Εγώ το παιδί το άφησα για να το προσέχει η γιαγιά του, δε το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος.

Ούτε στην πιο τρελή μου φαντασία δε σκέφθηκα πως ο βιολογικός πατέρα της Άννυ θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί και μάλιστα με τέτοιο φρικαλέο τρόπο.

Πως μπορεί να κατηγορούμαι, ότι είδα κάτι σαν πιθανό και το αποδέχθηκα ή ότι άφησα το παιδί μου σ’ αυτόν, για να το πάει στη μάνα του και ότι αυτός θα μπορούσε κάνει κάποιο κακό σ’ αυτό το πλασματάκι. Ούτε η ίδια του η μάνα δε το φαντάσθηκε», υποστηρίζει.

Επίσης στο κείμενο η 25χρονη μητέρα της 4χρονης Άννυ, αναφέρει και πολλά από όσα είχε υποστηρίξει και στις αρχικές της καταθέσεις.

«Όλα αυτά τα είπα επειδή τον αγαπώ κι επειδή πίστευα ότι αν έλεγα την αλήθεια στην αστυνομία ο Σάββας θα έμπλεκε. Στις 20 Μαρτίου πήγα στη Γερμανία για να βρω το φίλο μου να μου δώσει κάποια λεφτά. Όσο ήμουν εκεί μιλούσαμε στο τηλέφωνο με την Άννυ, κι όταν ο Σάββας την έδινε στη μητέρα του για να την προσέχει, μιλούσα μαζί του και τον ρωτούσα αν είναι καλά το παιδί.

»Όλες τις φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο η Άννυ μου έλεγε ότι περνούσε πολύ καλά με τον Σάββα.

»Τελευταία φορά μίλησα με την Άννυ τη Μεγάλη Πέμπτη 9/4. Μου είπε ότι περνάει πολύ καλά με τον πατέρα της κι ότι αυτός της αγοράζει σοκολατένια αυγουλάκια.

»Από τότε μέχρι και τις 22/4 που γύρισα από τη Γερμανία, όσες φορές μίλησα με τον Σάββα μου είπε ότι το παιδί είναι στη μητέρα του και είναι καλά. Μόνο στις 14/4 που τον πήρα τηλέφωνο μου έλεγε ότι δεν είναι καλά, κλαίγοντας, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά και ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσω πίσω γιατί κάτι κακό έχει συμβεί με αυτόν.

»Το ίδιο συνέβη και την επόμενη μέρα που τον πήρα τηλέφωνο και μου έλεγε "θέλω να γυρίσεις". Πίστεψα ότι έχει πάρει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έλεγε.

»Γύρισα από τη Γερμανία στις 22/4 και τότε ο Σάββας μου είπε ότι έχασε το παιδί».

4χρονη ΆννυΝτιμιτρίνα ΜπορίσοβαυπόμνημαανακριτήςHas video:
Keywords
Αναζητήσεις
τι.ειπε.η.μητερα.της.αννας.στον.ανακριτη
Τυχαία Θέματα