Στέφανος Κασσελάκης: Έγινε δεκτός από τη Σακελλαροπούλου – O διάλογος μπροστά στην κάμερα (photos/video)

Με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντάται αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.

Η κ. Σακελλαροπούλου ευχήθηκε στον κ. Κασσελάκη «καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα

»σε μια περίόδο γεμάτη προκλήσεις»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με αναφορά στην χθεσινή του επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές.

«Είδα χθες δια ζώσης τα προβλήματα, συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την Πολιτεία. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε από μεριάς μας ως αξιωματική αντιπολίτευση θα το κάνουμε», είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφερόμενη στην κλιματική κρίση, τόνισε ότι χρειάζεται να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός η αυτοδιοίκηση αλλά και οι τοπικές κοινωνίες. «Χρειάζονται συναινέσεις όπου μπορούμε γιατί χρειάζεται η συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Τι θα γίνει όταν θα σβήσουν τα φώτα», σημείωσε.

«Η κλιματική κρίση θα μας ακολουθεί για καιρό και από μεριάς μας θα είμαστε υπέρ της συναίνεσης όπου θα υπάρχει πρόληψη με αποδοτικό τρόπο», απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

Βούτσης για Κασσελάκη: Δημιουργεί διχασμό – Για πρώτη φορά αρχηγός της Αντιπολίτευσης δεν είναι βουλευτής (Video)

Κασσελάκης: νέα επίθεση σε Μητσοτάκη για τις πλημμύρες στην Καρδίτσα – υπόσχεται ότι ο ίδιος θα είναι… ντρέτος (video)

Βορίδης: Εκτός τόπου και χρόνου η δήλωση Κασσελάκη περί «ανύπαρκτου» κράτους – Διαχρονική η παράλειψη συντήρησης του ΟΑΚΑ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα