ΣΚΑΪ: Σκέψεις για αλλαγές στο lead in του κεντρικού δελτίου

Βιάζονται στον ΣΚΑΪ να ξεκινήσουν νωρίς τη σεζόν.

Η επιλογή αυτή συμπαρασύρει και τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Στο κανάλι του Φαλήρου δεν έχουν ακόμα καταλήξει αν η δραματική σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου σε διασκευή Ρένας Ρίγγα και Ντέλλας Φώσκολου με προσωρινό τίτλο “Πάθος” θα παίζει εκεί που έπαιζαν οι “8 Λέξεις” ή το πιθανότερο νωρίτερα.

Υπάρχει μια σοβαρή σκέψη η σειρά να μετατεθεί εκεί γύρω στις 19.00 και να παίζει διπλό επεισόδιο πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη,

μια συνταγή παλιά μεν αλλά επιτυχημένη δε για πολλούς που θα βρεθεί απέναντι με επίσης επιτυχημένα προγράμματα του lead in των δελτίων.

Αυτή η αλλαγή συζητιέται για να δοθεί χώρος στο νέο μαγειρικό ριάλιτι του σταθμού Top Chef το οποίο θα μεταδίδεται στις 21.00 και αμέσως μετά θα παίρνει τη σκυτάλη το Big Brother που έρχεται για τον δεύτερο κύκλο του από Σεπτέμβρη με πολλές αλλαγές και ανανεωμένη διάθεση.

Σύμφωνα με το tinamess oι αποφάσεις θα παρθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντως, υπάρχει επιθυμία από τον σταθμό όλο το πρόγραμμα να ξεκινήσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Επενδύει στην μυθοπλασία με πέντε μεγάλες παραγωγές

ΕΡΤ: Συνεχίζει και επίσημα η εκπομπή «Από τις Έξι» με Κοτταρίδη – Πιτταρά

Ραδιόφωνο: Έρχονται μέσα στο 2022 οι άδειες

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΚΑΪ, Σκέψεις,skai, skepseis