Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για το «Survivor»- Αρχές του νέου έτους η πρεμιέρα

Για τις 8 Ιανουαρίου, εκτός απροόπτου, έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα του ριάλιτι «Survivor» με συμμετέχοντες παίκτες από τις προηγούμενες παραγωγές του προγράμματος.

Παροικούντες την έδρα της εταιρείας παραγωγής του «Survivor all stars» υποστηρίζουν ότι έχουν υπογράψει προσύμφωνο και το τρέχον διάστημα περνούν εργομετρικές εξετάσεις περι τα 40 άτομα ώστε να διαπιστωθεί από τα αποτελέσματα, είναι κατάλληλα για την επόμενη φάση διαλογής και την διαμόρφωση της τελικής 15αδας που θα πάει στην οριοθετημένη περιοχή της Δομινικανίκης Δημοκρατίας για τα γυρίσματα του ριάλιτι.

Από τα

προκριματικά τεστ λέγεται ότι έχουν περάσει ή αναμένεται να περάσουν οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδη, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Στέλιος Χανταμπάκης, Σάκης Κατσούλης, Περικλής Κονδυλάτος, Ορέστης Τσανγκ, Κατερίνα Δαλάκα, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Γκότσης.
Εκτιμάται ότι το επόμενο 15ημερο θα έχει οριστικοποιηθεί η τελική λίστα με εκείνους που θα (ξανα)πάρουν μέρος στο ριάλιτι οι οποίοι αναμένεται να ταξιδέψουν στην Δομινικανή Δημοκρατίας στις αρχές Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά – Το αποκλειστικό απόσπασμα του Mega από το αποψινό επεισόδιο (Video)

Τέλος η Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ

Attica TV: Στην τελική ευθεία επανεκκίνησης με νέο πρόγραμμα – Στον «αέρα» σε περίπου 10 ημέρες

Keywords
Τυχαία Θέματα