Ευρωμπάσκετ 2022: Ρεκόρ τηλεθέασης έτους και πολλών σεζόν κατάφερε το ματς Γερμανίας – Ελλάδας

«Απογείωσε» την τηλεθέαση στο 21,6% η απευθείας μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Γερμανίας– Ελλάδας, από την ΕΡΤ1, αν και δεν είχε την κατάληξη που θα θέλαμε.

Τόσο κόσμο, δύο και πλέον εκατομμύρια τηλεθεατές, ούτε στον τελικό της Γιουροβίζιον δεν είδαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Πέντε στους δέκα με άλλα λόγια εκείνη την ώρα ήταν συντονισμένοι στην ΕΡΤ1, σύμφωνα με τη Nielsen,

και οι υπόλοιποι ήταν μοιρασμένοι στα άλλα κανάλια.

Το δεύτερο σε απόδοση πρόγραμμα, το επεισόδιο της σειράς «Το σόι σου», είχε κατά τέσσερις φορές υποπολλαπλάσια τηλεθέαση.

Για μια ακόμη φορά στο Top 10- χθες στην τρίτη θέση- πλασαρίστηκε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του πρώτου κρατικού καναλιού.

Σε γενικές γραμμές ανοδική τάση τηλεθέασης καταγράφηκε από την εταιρεία τηλεμετρήσεων για τρίτη συνεχόμενη ημέρα καθώς μόλις ένα πρόγραμμα εμφανίζεται με ποσοστό μικρότερο του 4%.

Το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει τις αμέσως επόμενες μέρες, καθώς στο prime time θα κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες από τις νέες παραγωγές της σεζόν που μόλις αρχίζει και άρδην από την ερχόμενη Δευτέρα όταν θα έχουν ομοβροντία από πρεμιέρες σειρών μυθοπλασίας σχεδόν από το σύνολο των καναλιών.

Διαβάστε επίσης:

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: «Τομογραφία» διαχείρισης κρίσεων της κοινωνίας η σειρά της ΕΡΤ1 (photos/videos)

Πορτοσάλτε για Πέτσα: «Ακούγεται λίγο Αντουανέτα, λίγο παντεσπάνι» (Video)

Σασμός – Spoiler: Θα δούμε τον γάμο Μαθιού και Βασιλικής, αλλά θα είναι διαφορετικός, αποκαλύπτει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεκόρ, Γερμανίας – Ελλάδας, Ευρωμπάσκετ,rekor, germanias – elladas, evrobasket