Παρουσίαση παιδικού βιβλίου «Στάσου πλάι μου», Μάρω Θεοδωράκη

Πέμπτη 30 Μαϊου Monk Wine Bar, 19.00

Η αγαπημένη συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη παρουσιάζει το καινούριο 60ο της βιβλίο για παιδιά “Στάσου πλάι μου” – “Stand by my side”, στο “MONK – Wine Bar”, την Πέμπτη 30 Μαΐου στις 19:00.

Παρουσίαση & Συντονισμός : Ζωή Κρονάκη,Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια

Για το βιβλίο θα μιλήσουν :

Σοφία Βούλτεψη, Υφυπουργός Πολιτικής και Ασύλου – ΔημοσιογράφοςΑλίκη
Δρακούλη, Πρόεδρος Axion HellasΑλίνα Κοτσοβούλου, ΗθοποιόςΣτάθης Μαντζώρος, ΗθοποιόςΓιάννης Χατζηγεωργίου, Ηθοποιός – ΜουσικόςΣουζάνα Βαρτάνη, Ηθοποιός

Η ιστορία

Με αφορμή την προσφυγική κρίση, ο μικρός μας ήρωας βιώνει μια νέα πραγματικότητα γεμάτη δυνατά συναισθήματα όπως φόβο, θυμό, απόρριψη, νοσταλγία και προσμονή. Μια ξαφνική γνωριμία του με έναν εθελοντή στον καταυλισμό εξελίσσεται σε δυνατή φιλία, η οποία επισφραγίζεται με την αξία της προσφοράς και της ανθρωπιάς. Ο εθελοντής μοιράζεται με το αγόρι τη χαρά και την ελπίδα, κρατώντας ψηλά το ηθικό του. Μια ιστορία που έρχεται να ευαισθητοποιήσει μιλώντας για την πραγματική φιλία.

Το “Στάσου πλάι μου” – “Stand by my side”, ιδιαίτερο και ξεχωριστό, προβάλλει έννοιες όπως η ειρήνη, η ελευθερία και η συμπόρευση μέσα από το πρίσμα του εθελοντισμού. Ένα βιβλίο που εμπνέει καλοσύνη, καθώς τα όνειρα και τα θέλω ενός παιδιού γίνονται ισχυρά.

Εικονογράφηση: Μαριλίνα Σκαρπέτα

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα δοθούν για το έργο της Axion Hellas.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Lebee Publications και θα το βρείτε και στο e-shop https://lebeepublications.gr/shop/stasoy-plai-moy/

www.lebeepublications.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

«ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΙ ΜΟΥ»

Της Μάρως Θεοδωράκη

Πέμπτη 30 Μαΐου

MONK – Wine Bar

Καρόρη 4, Αθήνα

19:00

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρουσίαση, Στάσου, Μάρω Θεοδωράκη,parousiasi, stasou, maro theodoraki