Γενέθλια για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πόσα έκλεισε – Πώς της ευχήθηκε η Φίνος Φιλμ (Video)

Τα 91α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η Ζωζώ Σαπουντζάκη με τη Φίνος Φιλμ να εύχεται με τον δικό της τρόπο στη «Βασίλισσα της Νύχτας».

«Xρόνια πολλά σε μια θεσπέσια παρουσία που δικαίως ανακηρύχτηκε “Βασίλισσα της Νύχτας”! Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπορεί να ξεκίνησε να λάμπει την δεκαετία του ’60, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι σήμερα. Το μυστικό της: νιώθει ακόμα παιδί!» έγραψε στην ανάρτησή της στο facebook η εταιρεία

παραγωγής.

«Ο χαρακτήρας μου δεν άλλαξε με τα χρόνια. Είμαι ακόμα αθώα και δεν ντρέπομαι να πω πως είμαι ακόμα παιδί» είχε δηλώσει η ίδια που δεν χάνει ποτέ το χαμόγελο, την αισιοδοξία της και τη δίψα για ζωή.

Με πηγαίο ταλέντο τόσο στην υποκριτική, όσο στο τραγούδι και τον χορό, η Ζωζώ Σαπουντζάνη κατάφερε να ξεχωρίσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μεσουρανώντας στον ελληνικό κινηματογράφο τη «χρυσή» δεκαετία του ’60, αποκτώντας -μεταξύ άλλων- και το προσωνύμιο «Βασίλισσα της Νύχτας» που διατηρεί μέχρι σήμερα!

Το λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της

Η ηθοποιός επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της, την Παρασκευή, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων δίπλα σε αγαπημένους φίλους της.

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό και «τρελαίνει» τους followers (Video/Photos)

Στέφανος Κασσελάκης: Άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες στον Λιάγκα (Video)

Ναταλία Δραγούμη: Η ερώτηση δημοσιογράφου που εκνεύρισε την ηθοποιό (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γενέθλια, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Πόσα, – Πώς, Φίνος Φιλμ Video,genethlia, zozo sapountzaki, posa, – pos, finos film Video