Παραιτήθηκε από γραμματέας και μέλος της ΝΔ ο Παπαμιμίκος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Παρελθόν" για τη ΝΔ αποτελεί πλέον ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος ενώ παραιτήθηκε και από μέλος του κόμματος.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της διπλής παραίτησης Παπαμιμίκου πληροφορίες ήθελαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξετάζει την αποπομπή του μέχρι πρότινος ισχυρού στελέχους του κόμματος.

Ο Παπαμιμίκος βρέθηκε στο κέντρο της νέας εσωκομματικής κρίσης στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά το φιάσκο

των εκλογών της ΟΝΝΕΔ.

Σε σχετική δήλωσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι πρότινος γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ αναφέρει ότι κάποιοι προσπαθούν να καταργήσουν την ΟΝΝΕΔ, «απόφαση που με βρίσκει προφανώς αντίθετο», ενώ σημείωνε ακόμη ότι «κάποιοι προσπαθούν από το πρωί να βρουν τρόπο να με διαγράψουν λίγο πριν από το συνέδριο της ΝΔ και τη λήξη της θητείας μου, χωρίς να μπορούν να βρουν τίποτα σε βάρος μου. Παραιτούμαι για να διευκολύνω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

ΝΔΠαπαμιμίκοςπαραίτησηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα