Ορφανός: Το Ποτάμι θέλει μία συμφωνία στην Ευρώπη - Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλουν δραχμή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το Ποτάμι θέλει μία συμφωνία στην Ευρώπη των θεσμών» τόνισε ο Βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο Ν. Ορφανός επεσήμανε ότι η κυβέρνηση απέτυχε να φέρει την έντιμη συμφωνία που είχε υποσχεθεί στους πολίτες και στη Βουλή» ενώ «το Ποτάμι, συνεχώς τόνιζε πως ήταν διατεθειμένο να στηρίξει την έντιμη αυτή συμφωνία».

Πρόσθεσε επίσης ότι «το Ποτάμι, δεν θα υποστήριζε μία συμφωνία «ό,τι

να ναι», ήλπιζε να είναι μία συμφωνία που θα σήμαινε επανεκκίνηση, που η κυβέρνηση θα ήταν διατεθειμένη να εφαρμόσει και τα όποια λάθη ή δυσλειτουργίες θα κρίνονταν στη συνέχεια».

Ο βουλευτής του Ποταμιού επισήμανε πως η κυβέρνηση με την πολιτική της «απομόνωσε τη χώρα μέσα στην Ευρωζώνη ενώ ταυτόχρονα πρότεινε ένα δικό της δυσβάστακτο φοροεισπρακτικό σχέδιο, που θα φορολογούσε τις ελληνικές επιχειρήσεις, αφήνοντας απ’ έξω τις πολυεθνικές και τον πραγματικό πλούτο».

Τέλος μίλησε για σύγχυση των πολιτών με την προκήρυξη του δημοψηφίσματος καθώς «δε γνωρίζουν πως θα είναι η ζωή τους μετά το Ναι ή μετά το Όχι».

Καταλήγοντας τόνισε πως «το Ποτάμι θέλει μία συμφωνία στην Ευρώπη των θεσμών, κάτι που η κυβέρνηση, με τον ευρωσκεπτικισμό της αδυνατεί να επιτύχει. Αν κάποιος δεν έχει θέση στην Ευρώπη, αυτή είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που αρνείται να παραδεχτεί ότι επιθυμεί την επιστροφή στη δραχμή, ξεγελώντας τους πολίτες», είπε ο Ν. Ορφανός.

Το ΠοτάμιΝ. ΟρφανόςΔημοψήφισμαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα