Όλα τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για το τροχαίο του Παντελίδη (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της τροχαίας έχει μπει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η υψηλή ταχύτητα που εκτιμάται ότι είχε αναπτύξει το αυτοκίνητο σε συνδυασμό με την κλειστή στροφή οδήγησαν στο τραγικό τροχαίο.

Ωστόσο, εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή και το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να είχε παρουσιάσει μηχανολογική βλάβη είτε στα φρένα

είτε στο τιμόνι. Σημειώνεται επίσης ότι σύμφωνα με την τροχαία το κοντέρ έδειχνε 70 χλμ κάτι που ωστόσο σημαίνει ότι μπορεί η βελόνα να είχε κολλήσει. Εξάλλου, οι «ροδιές» του αυτοκινήτου πάνω στο πεζοδρόμιο έως το σημείο που το όχημα ανετράπη δείχνουν ότι κινείτο με υπερβολική ταχύτητα.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να φανεί αν ο άτυχος τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Στο μεταξύ, αξιωματικοί της τροχαίας εξετάζουν και το ενδεχόμενο τα σιδερένια κιγκλιδώματα να ήταν παράνομα τοποθετημένα στο συγκεκριμένα σημείο. Από την πλευρά της η οικογένεια Παντελίδη προσέλαβε ειδικό πραγματογνώμονα προκειμένου να διερευνήσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Ε" ο πραγματογνώμονας δήλωσε πως «Θα δω το αυτοκίνητο, θα το ελέγξω, θα ελεγχθεί ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου και από εκεί και πέρα θα βγουν τα συμπεράσματα, τίποτα άλλο. Ο εγκέφαλος θα δώσει όλα τα στοιχεία, τις τελευταίες κινήσεις του αυτοκινήτου, την ταχύτητα. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα πριν δω τα στοιχεία».

Παράλληλα, σύμφωνα με το bloko.gr η ασφαλιστική εταιρεία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα στο αυτοκίνητο καθώς στο παρελθόν αυτοκίνητα του ίδιου μοντέλου είχαν παρουσιάσει προβλήματα που οδηγούσαν σε “κόλλημα” του γκαζιού.

Την ίδια ώρα ειδικοί της Mercedes θα εξετάσουν το όχημα για τυχόν προβλήματα.

Άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή, μιλώντας στην Espresso, έλεγαν, μάλιστα, ότι από την πρώτη στιγμή ο Παντελής Παντελίδης είχε ενθουσιαστεί ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο τζιπ. “Μα τι το θέλεις αυτό το θηρίο;” τον είχε ρωτήσει μια γειτόνισσα των γονιών του στη Νέα Ιωνία όταν τον είχε συναντήσει. “Ασ' το, είναι μεγάλο, αλλά είναι τρέλα!” της είχε απαντήσει ο τραγουδιστής.

Η κηδεία του Παντελή Παντελίδη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 14:00, στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

τροχαίααστυνομίαΠαντελής ΠαντελίδηςτροχαίοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα