Οι… Σοσιαλιστές πρόεδροι που αρέσουν στον Ανδρουλάκη (Photos)

Ξένους Σοσιαλιστές ευρωπαίους ηγέτες παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κρύψει ότι είναι «θαυμαστής» του Αντόνιο Κόστα, Σοσιαλδημοκράτη Πρωθυπουργού της Πορτογαλίας, με τον οποίο διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις. Από τις πρώτες επισκέψεις που έκανε ως αρχηγός του Κινήματος ήταν στην Πορτογαλία για να συναντηθεί μαζί του. Στην πρόσφατη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ο πρωθυπουργός της

Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα πριν από την οικογενειακή φωτογραφία των ηγετών πλησίασε -σύμφωνα με πληροφορίες- τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια Νίκο, χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα. Επανέρχεστε!».

Στην Χαριλάου Τρικούπη παρακολουθούν τελευταία πολύ έντονα και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι το φαβορί για τη θέση του επόμενου Πρωθυπουργού της Βρετανίας. 

Ο Κιρ Στάρμερ είναι 60 χρονών, Κεντρώος, κατά του Brexit – φιλοευρωπαίος, δικηγόρος που ειδικεύεται στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Διάδοχος του Τζέρεμι Κόρμπιν στην ηγεσία του Εργατικού Κόμματος.  Στην τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας MRP (Ιούνιος) φαίνεται ότι οι Εργατικοί πρόκειται να αποκτήσουν πλειοψηφία 290 εδρών σε σύνολο 470 (αυτοδυναμία) στις επόμενες εθνικές εκλογές, οι οποίες θα γίνουν τον Ιανουάριο του 2025.

Ο Στάρμερ ξεχωρίζει για τις θέσεις του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, την προστασία του εισοδήματος και την Ακρίβεια. Τα follows στο instagram, οι εγγραφές στα newsletter και στην αρθρογραφία του έχουν πάρει… φωτιά.

Διαβάστε επίσης:

Αχτσιόγλου: Στις 12:30 στο Ωδείο η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας – Φήμες για στήριξη και από Γαβριήλ Σακελλαρίδη (video)

Η κυβέρνηση που έβλεπε τα πλοία να… ακριβαίνουν – Ανήμπορη να μειώσει τις τιμές στα ακτοπλοϊκά

Μητσοτάκης για Τουρκία: Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε οδικό χάρτη για τη μία διαφορά που έχουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα