Καύσωνας: Το χιουμοριστικό βίντεο του Γιώργου Τσατραφύλλια – Όχι, δεν θα πεθάνουμε όλοι

Βίντεο για τον «Κλέωνα», τον επερχόμενο καύσωνα που θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά, δημιούργησε ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Με μεγάλες δόσεις χιούμορ, ο μετεωρολόγος του Alpha απάντησε στο «θα πεθάνουμε όλοι» που ακούγεται από κάποιους καθώς πλησιάζει ο καύσωνας, δίνει συμβουλές για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη που έρχεται και φυσικά συστήνει ψυχραιμία, καθώς ανάλογες συνθήκες δεν είναι η πρώτη φορά που θα ζήσει η Ελλάδα και ειδικά

Ιούλιο μήνα.

Αρχικά, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας ζητά από όλους να ηρεμήσουμε, λέγοντας ότι επειδή είναι Ιούλιος, εννοείται ότι θα έχει ζέστη. «Θέλει προσοχή, αλλά όχι πανικό», τονίζει.

«Κατ’ αρχάς, φροντίστε τις ημέρες του καύσωνα, επειδή θα σκάει ο τζίτζικας πραγματικά, να μην κάνετε ηλιοθεραπεία με ντάλα ήλιο. Φτάνει, μαυρίσατε τον Ιούνιο στις ταράτσες», συστήνει.

Επίσης, καλεί «να τρώτε πολλά φρούτα, λαχανικά και ελαφρά γεύματα. Τι το θέλεις το κοκορέτσι με τέτοια ζέστη; Νερό άφθονο να πίνεις, όχι μόνο βότκες και σφηνάκια, έλεος! Το νου σας στα νήπια, τα ηλικιωμένα μέλη και τα ζωάκια. Κανονίστε να ακούσω ότι αφήσατε στο αυτοκίνητο παιδί ή ζωάκι. Αλίμονό σας! Μην ξεχάσετε να φοράτε καπέλο και μαύρα γυαλιά».

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκέντρωση για τη δολοφονία της Κουβανής τρανς

Καύσωνας «Κλέων» με 45αρια προ των πυλών: «Καμίνι» η χώρα για πάνω από μία εβδομάδα – Ποιες περιοχές θα «βράσουν»

Ναυάγιο στην Πύλο: Επιστολή – κόλαφος 332 ακαδημαϊκών στις ελληνικές και τις ευρωπαϊκές αρχές

Keywords
Τυχαία Θέματα