Ο Στέλιος Πέτσας «έκραξε» την ΕΡΤ για τίτλο και η δημόσια τηλεόραση έσπευσε να τον αλλάξει

Ο Στέλιος Πέτσας είχε αντιρρήσεις για τον τίτλο που έβαλε η ΕΡΤ στη συνέντευξή του και επέλεξε να τις εκφράσει μέσω… Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συνέντευξή του στις επερχόμενες εκλογές, λέγοντας ότι είναι «υπέροχη η οσμή των εκλογών».

Στον τίτλο που επέλεξε για τη συνέντευξη η ΕΡΤ,

ανέφερε: «Σ. Πέτσας στην ΕΡΤ: Είμαστε κοντά στις εκλογέςΚαιρός να απευθυνθούμε στους πολίτες», με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο αναπληρωτής υπουργός.

«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία για δυνατό τίτλο-είδηση, αλλά όχι να παρερμηνεύεται η ουσία της συζήτησης», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Twitter.

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία για δυνατό τίτλο-είδηση, αλλά όχι να παρερμηνεύεται η ουσία της συζήτησης. Οι εκλογές θα γίνουν όπως πάντα έλεγε ο Πρωθυπουργός το 2023 στο χρόνο που ο ίδιος θα επιλέξει. https://t.co/G0OqB3srBp

— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) November 28, 2022

Αποτέλεσμα, η δημόσια τηλεόραση, μετά την αντίδραση Πέτσα, να αλλάξει τον τίτλο στο επίμαχο βίντεο και τη συνέντευξη, βάζοντας «Σ. Πέτσας στην ΕΡΤ: Θα δοθεί επιπλέον κονδύλι στους Δήμους – Τι είπε για εκλογές, ρεύμα, Κιβωτό», ευθυγραμμιζόμενη με το… πνεύμα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου…

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Ποιοι θα δώσουν το παρών στα εγκαίνια του «Ιδρύματος Αντώνης Σαμαράς»

ΠΑΣΟΚ: Συνεχίζει τις περιοδείες ο Ανδρουλάκης – Εκδήλωση την Πέμπτη για το αυξημένο κόστος ζωής

«Ναι» του ΣΥΡΙΖΑ στην διακρατική Συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου

Keywords
Τυχαία Θέματα