Dua Lipa: Έλαβε την αλβανική υπηκοότητα – «Νιώθω πολύ περήφανη» (photos/videos)

H Βρετανίδα ποπ σταρ Dua Lipa έλαβε την αλβανική υπηκοότητα από τον Πρόεδρο της Αλβανίας Μπαϊράμ Μπεγκάι (Bajram Begaj) ενόψει της 110ης επετείου της ανεξαρτησίας της χώρας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Happy to give the one and only @DUALIPA the decree of Albanian citizenship. She has made us proud with her global career and engagement in important social

causes. pic.twitter.com/B9qYbrfywA

— Bajram Begaj (@BajramBegajAL) November 27, 2022

Ο Πρόεδρος της Αλβανίας δήλωσε ότι είναι τιμή του που έδωσε ο ίδιος την υπηκοότητα στην ποπ σταρ καθώς η Lipa «έκανε τους Αλβανούς διάσημους σε όλο τον κόσμο». «Θα είμαι Αλβανίδα και με χαρτιά», είπε η Lipa από το δημαρχείο των Τιράνων.

Welcome to #TeamAlbania magic Dua

I loved administering the oath of allegiance to Albania for our amazing girl @DUALIPA as she gets her citizenship today. It coinicides with 's 110th Independence Anniversary and Tirana's European Youth Capital title – We're so proud! pic.twitter.com/OxdWYzSDq4

— Erion Veliaj #EYC2022 (@erionveliaj) November 27, 2022

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στιγμές από την επίσημη τελετή, ευχαριστώντας τον πρόεδρο Μπεγκάι και τον Δήμαρχο των Τιράνων Εριόν Βελιάι (Erion Veliaj) γράφοντας στα αλβανικά «ευχαριστώ, νιώθω πολύ υπερήφανη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1995 από γονείς μετανάστες που ήρθαν από το Κόσοβο. Άρχισε να τραγουδάει σε ηλικία πέντε ετών επηρεασμένη μουσικά από τον πατέρα της, πρώην τραγουδιστή και κιθαρίστα ενός ροκ συγκροτήματος. Άρχισε να ανεβάζει τα τραγούδια της στο YouTube όταν ήταν 14 ετών. Το πρώτο της στούντιο άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2017 και το 2019 κέρδισε το βραβείο Grammy για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη.

Η ποπ σταρ θα ολοκληρώσει την ετήσια περιοδεία συναυλιών της στην κεντρική πλατεία Σκεντέρμπεη των Τιράνων για τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας, σύμφωνα με το ΑP.

.@dualipa TIRANA, ALBANIA 28TH NOVEMBER ~ THE FINAL FUTURE NOSTALGIA TOUR SHOW SEE YOU THERE pic.twitter.com/Stqko9Wkct

— Erion Veliaj #EYC2022 (@erionveliaj) November 15, 2022

Διαβάστε επίσης:

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο «Αστέρης» του Σασμού αγκαλιά με τον μοναχογιό του – Η τρυφερή φωτογραφία τους

Λίνα Δρούγκα: Παντρεύτηκε στο σπίτι της η δημοσιογράφος του OPEN (video)

«Maestro»: Αποθέωση Μουρατίδη για Παπακαλιάτη – «Είναι κυριολεκτικά μαέστρος»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dua Lipa, Έλαβε, – Νιώθω,Dua Lipa, elave, – niotho