Ο «Σασμός» επέστρεψε στην κορυφή της τηλεθέασης

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είχε η έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας σε επίπεδο τηλεπροτιμήσεων. Αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι στράφηκαν σε τηλεπαιχνίδια της απογευματινής ζώνης, αλλά και σε εκπομπές της ζώνης των 20.00.

Επίσης, η πλειονότητα των τηλεθεατών δεν έδειξε ενδιαφέρον σε αξιοσημείωτο βαθμό για τις προτάσεις καναλιών εναρμονισμένες στο πνεύμα των ημερών.

Έπειτα από δύο ημέρες χωρίς «Σασμό» στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά, ήταν περίπου αναμενόμενο ότι η σειρά του Alpha θα βρισκόταν στην

κορυφή των τηλεπροτιμήσεων. Βέβαια το άνοιγμα στην «ψαλίδα» με την αντίπαλο «η γη της ελιάς» έχει περιοριστεί σημαντικά. Αυτή τη φορά η πρόκριση δεν ήρθε στο «νήμα» πάνω αλλά με η κατάκτηση της πρώτης θέσης ήρθε με διαφορά βραχείας κεφαλής.

Το σόου «Survivor all star» είναι σχεδόν ξεκάθαρο ότι έχει «πλαφονάρει» την τηλεθέαση του εκεί γύρω στο 8,5% με 9% (μάξιμουμ). Ικανοποιητική απόδοση για το μονότονο- τοξικό περιεχόμενο του, απόδειξη ταυτόχρονα για τη δυναμική που έχει η ελληνική μυθοπλασία.

Τέταρτη προτίμηση η σειρά εποχής και αστυνομικών πτυχών «Ο παράδεισος των κυριών».
Οι θέσεις από 4 έως 8 καταλήφθηκαν από τηλεπαιχνίδια και το «MasterChef» και οι επόμενες δύο θέσεις από ειδησεογραφικές εκπομπές με τηλεθεάσεις όμως οι οποίες υπό άλλες συνθήκες δεν θα τους έδιναν το «εισιτήριο» για τη δεκάδα στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον ΣΚΑΪ τη Μεγάλη Δευτέρα

Τάσος Παλαντζίδης στο topontiki.gr: «Η δουλειά στην τηλεόραση έχει γίνει βιομηχανία – Όμως Τέχνη και βιομηχανία δεν συνδυάζονται»

Στην Ελεονώρα Μελέτη τη Μ. Τετάρτη ο Μητσοτάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός,sasmos