Τηλεθέαση: Πρωτιά για τον ΣΚΑΪ τη Μεγάλη Δευτέρα

Με- μόλις- τρεις εξάρσεις τηλεθέασης στο πρόγραμμα του, το κανάλι του Φαλήρου απέσπασε τη Μεγάλη Δευτέρα στη μοιρασιά της πίτας το μεγαλύτερο κομμάτι.

Την καλύτερη απόδοση στο ημερήσιο πρόγραμμα του είχε το σόου «Survivor all star» και ακολούθησαν η ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» με πτωτική τάση τηλεθέασης και το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Με διαφορά μόλις 0,1% το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι της ημερήσιας πίτας, σύμφωνα με τη Nielsen απέσπασε ο Alpha,

οι πρωινομεσημεριανές εκπομπές του οποίου εμφάνισαν σημάδια καθίζησης.
Τρίτη επιλογή της ημέρας ήταν το Mega, με το δεύτερο μισό της βραδινής ζώνης του να παρουσιάζει «βουτιά» στην τηλεθέαση, καθότι η επανάληψη της σειράς «Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον ουρανό» υποχώρησε στη σαρωτική ορμή του «Survivor».

Οι τροποποιήσεις στο πρόγραμμα, ώστε να είναι εναρμονισμένο στο πνεύμα των ημερών, αν και με ενδιαφέρουσες κάποιες από τις προτάσεις, επέφεραν μεταβολή στη δυναμική του ΑΝΤ1 ο οποίος χθες ήταν σε απόδοση δύο μονάδες κάτω συγκριτικά με την ίδια ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας. Υποχώρηση επίσης, κατέγραψε η Nielsen και στο μερίδιο του Star.

Διαβάστε επίσης:

Στην Ελεονώρα Μελέτη τη Μ. Τετάρτη ο Μητσοτάκης

«Stranger Things»: Έρχεται spin-off σειρά κινουμένων σχεδίων στο Netflix (videos)

Τάσος Παλαντζίδης στο topontiki.gr: «Η δουλειά στην τηλεόραση έχει γίνει βιομηχανία – Όμως Τέχνη και βιομηχανία δεν συνδυάζονται»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλεθέαση, Πρωτιά, ΣΚΑΪ, Μεγάλη Δευτέρα,tiletheasi, protia, skai, megali deftera